farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Webhostum duraklama zamanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EmpireWarS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 39
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

batu_14 who.is bakman birseyi etkilemez. Biz bir haber şirketi ile ortak oldugumuz sırada webhostum.com reglemedik. www.okyanusmultimedya.com dan satış yaptık. Ortaklık bozulunca eski sitemizden devam ediyoruz.

Kardeşim Yönetici olmuşsun fakat haddini aşmaya başlamışsın. O ağzını topla öncelikle sen benim ne oldumu sorgulayacak derecede değilsin. Benim kim oldugum hakkında da bilgin yok 16 17 yaşında bir çocuk gibi konusuyorsun. Burda artist gibi konusarak adam olmazsın bunun farkında ol kim oldugunu n eler yapabileceğini düşün oyle gel!

2008 senesinde metin2 private server var mıydı sevgili kardeşim.
Atıp tutuyosun bare tarihsel bilgisini araştır, ne ne zaman oluşmuş öğren sonra gel bana burda ayar verme çabasında ol.

Ben yazdığım yorumlarda yönetici kimliğimin arkasına sığınmıyorum, dolunay bilişim sahibi batuhan hasanusta olarak yazıyorum 2009 bu yana bu forumdayım iyi yada kötü buradan yada googledan araştırarak kim olduğuma ulaşabilirsin.

Sen private server kurmayı araştırırken ben server yönetiyor kiralıyordum, had hudud sınırı konusuna gelince kimin ne şekilde haddini aştığınıda söylememe gerek yok sanırım.

Atıp tutuyosun bare tarihsel bilgisini araştır, ne ne zaman oluşmuş öğren sonra gel bana burda ayar verme çabasında ol.

Ben yazdığım yorumlarda yönetici kimliğimin arkasına sığınmıyorum, dolunay bilişim sahibi batuhan hasanusta olarak yazıyorum 2009 bu yana bu forumdayım iyi yada kötü buradan yada googledan araştırarak kim olduğuma ulaşabilirsin.

Sen private server kurmayı araştırırken ben server yönetiyor kiralıyordum, had hudud sınırı konusuna gelince kimin ne şekilde haddini aştığınıda söylememe gerek yok sanırım.

1) yazdığım yazıları atlayarak okuma 2008de Yer Sağlayıcı Belgemi aldım. Webhosting vps hosting domain webtasarım işleri yaptım 2011in 6. ayın başlarında metin2 sunucu satışları yapmaya başladım. Bana üstünlük göstererek konusuyorsun yok sen bilmezken ben satıodum diye fln fln. Ha ben senin bu foruma yaptıkların zamanlarıda biliyorum bilmiyorum değil ama beim kadar burda olmadığını biliyorum. Longjuyt2 kapandıgında mcncc.com yayınlmıştı freebsd hazır kurulu olarak sizin gibilere metin2 pvp dediğimizde dalgamı geçiyorsunuz diyordunuz!

Katılıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri