Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
zaten yeni açan firmalar 1 ay sonra kapatıyor.
Emin ol yeni değiliz 2007de başladık hosting işlerine 2008de ys mizi aldık 2008in ortalarından beri metin2 ile ilgileniyorduk. Sonda sunucu satışlarına başladık 4 ay önce
senin dediğin kadar tecrübesiz değilim.Bence tartışmak bile saçmak bu konu üzerine.
Gerekçeleride; alt yapı sağlamlaştırmak ? Vay, vay, vay ve vaay.
Hayırlı olsun galiba türkiye bi datacenter daha kazanacak belli ki.)
Desen ki okul, iş, hastalık - sağlık, ailevi anlarım dc'den kiraladığın makinayı bölüp oyun kurmanın neyi sağlamlaştırılacak sevgili kardeşim.
Ben tema çaldınız falan diye konu açınca veryansın ettiniz bana, yok efendim işte geliştiriyorduk falandı diye bir firmanın iş prensibini sitesinden anlarsın banan tutup
2008 - 2009 bu yana hizmet sağlayan bir firmayım diyosan 1 ay'da bu işi bırakıp gitmeyeceksin. Yada who is geçmişini, domain fatura geçmişini çıkartır gösterirsin bizde ha bu firma hakikaten köklüymüş biz iftira atmışız derim.
Ben konuya ayarını verdim, söz hakkı ve gerisi firma sahibi - çalışanlarının vereceği cevaptır.
Kardeşim Yönetici olmuşsun fakat haddini aşmaya başlamışsın. O ağzını topla öncelikle sen benim ne oldumu sorgulayacak derecede değilsin. Benim kim oldugum hakkında da bilgin yok 16 17 yaşında bir çocuk gibi konusuyorsun. Burda artist gibi konusarak adam olmazsın bunun farkında ol kim oldugunu n eler yapabileceğini düşün oyle gel!
Konu altından neden tartışıyorsunuz şanshosting'in telefonu belli yeri belli arayın adamı oradan tartışın kirletmeyin konuyu 

1 ay sonra burdayım pek sevinmeyin eksiksiz bir şekilde dönmeyi amaçlıyorum. Ve haddini bilmeyen arkadaşlarada cevabını vereceğim emin olun!
Hocam İnş Güzel Süper Bi Şekilde dönersiniz![]()
Yolunuz Ack Olsun
Teşekkür ederim adam gibi bir yorum yazdığın için bazıları haddini aşıyorda

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)