HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
savaşçı harika neden dersen canı cok yüksek vuruo sana sölim 1 lvl de 1 2 bronz kazan
git 1 kalkan al vede 1 lvl giysiler al o seni 5 lvlye kadar götürür sonra kasmaya başla 4lvlde ben yemin ederim 10 lvl çoşkulanmış ateş ruhu kestim süper kasılıo savascı 70 lvl 1 dürzembaz ile 70 lvl bi savascı ws ederse savascı yener canı ve skilleri ve gücü ile.
iisallah yararlı bilgi vermisimdir repe gerek yok
git 1 kalkan al vede 1 lvl giysiler al o seni 5 lvlye kadar götürür sonra kasmaya başla 4lvlde ben yemin ederim 10 lvl çoşkulanmış ateş ruhu kestim süper kasılıo savascı 70 lvl 1 dürzembaz ile 70 lvl bi savascı ws ederse savascı yener canı ve skilleri ve gücü ile.
iisallah yararlı bilgi vermisimdir repe gerek yok
Bence savaşçı çünkü YÜZDE YÜZSEKSEN VE YÜZDE İKİ Yüz damage ve en cok hp ye sahip olduğu için skilleri güsel geliştirirsen bir yenilmez olabilirsin
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)