Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Knk ilk girisimde net sapitti 56790 pinge cikti rekor bende galiba xd
Yakışır Kardeşime

Alıntı olması pek bir şeyi değiştirmiyo konuyu ben verdim arkadaş almış buraya açmış sorun yok önemli olan paylaşım yayılması ve insanlara bu konu altında yardımcı olabilmektir ister alıntı yazar ister yazmaz :ka19:CFHayranı;596751' Alıntı:S.a ßeyLer iLk ßasta Oyun Süper ßen Us Ve China OynuoRm... z8 Games ve Games4 yapımcıLarına Tesekkür EdeRim Süper ßi oyun yapmısLar.
Öncelikle ßeyler Lag la Pingin aLakası yok.ßen yıLLardır oynuorum 0 Laq 0 Pinq Sorun Yok Bende Eğer Arkasalarda Laq Veya Pinq warsa CrossFire Us Veya China Oynarlarken BiLqisayarındaki İnt İle baglı olan Programları kapatmalarını Oneririm.Eğer Pinq Konusu Hala duzelmiorsa İnt deistirmeleriini tavsie ederim
ßenim İntim TTNET 8/mbps Hız Sınırsız 6 ay boyunca 29,99 Ekonomi acısından para olmayan arkadaslar warsa kusura bakmasınlar laq lı ve pinq li oynucaklar simdiden Tesekkür Ederim Konu Alıntı olsada super olmus ßravo Krdsm![]()
ping sorunu onların serverleri ile ilgili serverleri çok yoğun olunca benim pingim 700-1000 arası oluyo serverlere bakım yapılınca normal pingim 300 bazen 260 bile oluyo haftada bir bakım yapılıyor serverlere normal bişi yani bazen benimde pingim en fazla 1500 oluyo seninki harbi sapıtmışKnk ilk girisimde net sapitti 56790 pinge cikti rekor bende galiba xd

ßyßrütüs;599514' Alıntı:Yakışır Kardeşime
![]()
![]()
cok guzel yakisti knk :m08:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)