Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Her Şeyi İle CrossFire China

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan des_des3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 52
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Güzel Paylaşım;ama alıntı bu konuyu ikinci hatta üçüncü okuyuşum.
Bir şey dikkatimi çekti bu daha önceki konunun tıpkısının aynısı diyebiliriz.O adamların açtığı konu sabitlenmedi des_des'inki sabitlendi.Bence burada bir haksızlık var.Daha önce açılan konunun sabitlenmesi lazım.

Dostum Haklısın Ama Aynen des_des'in Sölediği Gibi O Adamin Foruma En Son Girdiği Tarihe Baksana Yani Burda Haksızlık vb. Bişi Yok des_des Çin Serverindaki Herşeyin US Serverine Geldiğini Göstermek Amaçla Ve İsteyenlerin Başlamaları İçin Konu Açtı Diye Düşünüyorum..!

S.a ßeyLer iLk ßasta Oyun Süper ßen Us Ve China OynuoRm... z8 Games ve Games4 yapımcıLarına Tesekkür EdeRim Süper ßi oyun yapmısLar.

Öncelikle ßeyler Lag la Pingin aLakası yok.ßen yıLLardır oynuorum 0 Laq 0 Pinq Sorun Yok Bende Eğer Arkasalarda Laq Veya Pinq warsa CrossFire Us Veya China Oynarlarken BiLqisayarındaki İnt İle baglı olan Programları kapatmalarını Oneririm.Eğer Pinq Konusu Hala duzelmiorsa İnt deistirmeleriini tavsie ederim

ßenim İntim TTNET 8/mbps Hız Sınırsız 6 ay boyunca 29,99 Ekonomi acısından para olmayan arkadaslar warsa kusura bakmasınlar laq lı ve pinq li oynucaklar simdiden Tesekkür Ederim Konu Alıntı olsada super olmus ßravo Krdsm ;)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri