farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Her Şeyi İle CrossFire China

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan des_des3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 52
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

china da ilk ben oynadim türk olarak şahsen pingin 350-500 arası olması bizim için avantaş çünkü serverlerde lag yok ben eşit oynuyorum adamlarla hatta bazı cinliler türkce bile biliyo az bişi okulda öğretiyolarmış şunu söyliyim zombi mode hariç her hangi bir mapda oynayamazsınız çünkü bir tek zombi mode"de lag fazla önemli olmuyo diğer maplarda lagdan oynayamazsınız indirmeden düşünün öğle indirin sadece zombi mode"de oynayabilirsiniz
hatta ben şuan us versiyon oynamak yerine bunu oynuyorum daha zevkli hem herkezle eşit oynuyorum us versiyondaki azcık lag bile oyunu berbat ediyor

china da ilk ben oynadim türk olarak şahsen pingin 350-500 arası olması bizim için avantaş çünkü serverlerde lag yok ben eşit oynuyorum adamlarla hatta bazı cinliler türkce bile biliyo az bişi okulda öğretiyolarmış şunu söyliyim zombi mode hariç her hangi bir mapda oynayamazsınız çünkü bir tek zombi mode"de lag fazla önemli olmuyo diğer maplarda lagdan oynayamazsınız indirmeden düşünün öğle indirin sadece zombi mode"de oynayabilirsiniz
hatta ben şuan us versiyon oynamak yerine bunu oynuyorum daha zevkli hem herkezle eşit oynuyorum us versiyondaki azcık lag bile oyunu berbat ediyor

Katılıyorum.

Arkadaşlar O Serverda Pinglere Bakmıyacaksınız Bu US Serverina Gelecek Şeyleri Öğrenmek İstiyorsanız China Serverina Başlıyacaksınız Çünkü US'a Gelecek Bütün Yenilikler Chinden Alınıyor..!
Yani Ben Oynadım Pingle Lag'In Alakası Yok..!

Güzel Paylaşım;ama alıntı bu konuyu ikinci hatta üçüncü okuyuşum.
Bir şey dikkatimi çekti bu daha önceki konunun tıpkısının aynısı diyebiliriz.O adamların açtığı konu sabitlenmedi des_des'inki sabitlendi.Bence burada bir haksızlık var.Daha önce açılan konunun sabitlenmesi lazım.

Güzel Paylaşım;ama alıntı bu konuyu ikinci hatta üçüncü okuyuşum.
Bir şey dikkatimi çekti bu daha önceki konunun tıpkısının aynısı diyebiliriz.O adamların açtığı konu sabitlenmedi des_des'inki sabitlendi.Bence burada bir haksızlık var.Daha önce açılan konunun sabitlenmesi lazım.

Haksızlık heryerde var.. ;) Onun konusu sayfalarca arkaya düştü ve o konuyu açan adam kaç aydır siteye nerdeyse girmiyor. Sorulan sorulara cevapda veremeyecek. Konuyada bakamayacak. Onun yerine ben açtım. NP... ;)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri