Merhaba Arkadaşlar Metin2 Desen pack.MmotMT2 Ailesi İçin hazırladığım desen geliyor.İçinde Türkçe Ayaralar Menüsüde Mevcut.Sadece Exe.li MmotMt2 de çalışır.AutoPack Durmadan Packleri Yeniler Ve Düzenler O yüzden Desen Pack de gider.
NASIL KULLANIRIM?
Verdiğim Linkten İndiridiğiniz Rarı Açın Çıkan Dosyanın İçindekileri Komple Kopyalayın.Mmotmt2 nin Bulunduğu Metin2'ye Girin Packın İçine Yapıştırın..
Arkadaşlar Verdiğim Pack 20mb dan büyük o yüzden Virüstotal veya başka virüs tarama yerine taratamadım.Arkadaşlar İndirin Sonra Virüs Programınız İle Taratın Virüs Yoktur Ama Emin Olmanız İçin...
Resme Tıkla İndir
Ss ler
EMEĞE SAYGI
NASIL KULLANIRIM?
Verdiğim Linkten İndiridiğiniz Rarı Açın Çıkan Dosyanın İçindekileri Komple Kopyalayın.Mmotmt2 nin Bulunduğu Metin2'ye Girin Packın İçine Yapıştırın..
Arkadaşlar Verdiğim Pack 20mb dan büyük o yüzden Virüstotal veya başka virüs tarama yerine taratamadım.Arkadaşlar İndirin Sonra Virüs Programınız İle Taratın Virüs Yoktur Ama Emin Olmanız İçin...
Resme Tıkla İndir
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Ss ler
EMEĞE SAYGI

Alıntı değil mi bu ? Sanki daha önceden başka pvplerde görmüştüm ? Senin tasarımın değil sanrm.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)