- Konular
- 116
- Online süresi
- 1d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 224
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 22 Gün
- Başarım Puanı
- 178
- MmoLira
- 543
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
" Koca yürekli ablamız bu size bir mesajdır.Yaptığınızın işin duaneyi olduğunuzu şuan anladım önünüzde bekleyen uzun geleceğe hızlı adımlar ile koşuyorsunuz emin olun siz nekadar koşarsanız o kadar gelişeceksiniz ve türk yapımı %100 oyununuzu dünyaya siz ve szin gibiler taşıayacak "
- Konular
- 1,833
- Çözüm
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 742
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 265
- MmoLira
- -240
- DevLira
- 0
@Pelin Melek Aslan ;
Öncelikle konu için teşekkürler kullanışlı bir map olmuş.
Yalnız size bir iki şey sormak istiyorum kısa bir süredir bende World Editör ile uğraşıyorum programla ilgili herşeyi çözdüm sayılır fakat yapamadığım bir nokta var.Diyelim yeni bir ağaç ekledik o ağaca gölge nasıl ekliyoruz ? Bir de diyelim yeni bir harita yaptık save minimap diyoruz çıkan .bmp dosyasını nereye atıyoruz bu iki konuda beni aydınlatırsanız çok memnun olurum.İyi forumlar
Yalnız size bir iki şey sormak istiyorum kısa bir süredir bende World Editör ile uğraşıyorum programla ilgili herşeyi çözdüm sayılır fakat yapamadığım bir nokta var.Diyelim yeni bir ağaç ekledik o ağaca gölge nasıl ekliyoruz ? Bir de diyelim yeni bir harita yaptık save minimap diyoruz çıkan .bmp dosyasını nereye atıyoruz bu iki konuda beni aydınlatırsanız çok memnun olurum.İyi forumlar

Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 4,152
- Online süresi
- 1m 12s
- Reaksiyon Skoru
- 1,516
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 4 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 373
- MmoLira
- -17
- DevLira
- 0
" Koca yürekli ablamız bu size bir mesajdır.Yaptığınızın işin duaneyi olduğunuzu şuan anladım önünüzde bekleyen uzun geleceğe hızlı adımlar ile koşuyorsunuz emin olun siz nekadar koşarsanız o kadar gelişeceksiniz ve türk yapımı %100 oyununuzu dünyaya siz ve szin gibiler taşıayacak "
Teşekkürler Çok güzel olmuş
Teşekkürler Güzel Olmuş![]()
Yorumlarınız için teşekkürler..
@Pelin Melek Aslan ;
Yalnız size bir iki şey sormak istiyorum kısa bir süredir bende World Editör ile uğraşıyorum programla ilgili herşeyi çözdüm sayılır fakat yapamadığım bir nokta var.Diyelim yeni bir ağaç ekledik o ağaca gölge nasıl ekliyoruz ? Bir de diyelim yeni bir harita yaptık save minimap diyoruz çıkan .bmp dosyasını nereye atıyoruz bu iki konuda beni aydınlatırsanız çok memnun olurum.İyi forumlar![]()
Teşekkürler, "Shift + 0" Tıkladığın da mapta gölge oluşmuş olur ve minimap çıktısı sorunsuz olmuş olur..
- Konular
- 50
- Online süresi
- 1d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 40
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 126
- MmoLira
- 659
- DevLira
- 0
ağaçlar görünmüyor sebebi nedir teşekkür ederim map için
- Konular
- 4,152
- Online süresi
- 1m 12s
- Reaksiyon Skoru
- 1,516
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 4 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 373
- MmoLira
- -17
- DevLira
- 0
ağaçlar görünmüyor sebebi nedir teşekkür ederim map için
Konu içerisinde referans edilen wom server objeleri var onları serverinize eklemeniz gerekiyor..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)