Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Pentum Düello Haritası 2X2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pelin Melek Aslan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konular
4,152
Online süresi
1m 12s
Reaksiyon Skoru
1,516
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 4 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
373
MmoLira
-17
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

kapakff0a7.png

Merhabalar Ben
> Pelin Melek Aslan <

Sizler için biraz önce daha yeni çizdiğim Düello haritasını paylaşmak istiyorum :)
Bu haritada balık tutulmak için kullanılabilir , düello alanı yapılabilir , eğlence maksatlı kullanılabilir , kasılma map olabilir size kalmış birşey kendinize göre birşeyler düşünebilirsiniz.

Fotoğraflar ;

103b09.jpg

276c19.jpg

3d317d.jpg

4fc2d0.jpg

5ab094.jpg

6dc043.jpg

7402ae.jpg

metin2_map_pelinfish_atlas.png

Kurulum ;

Serverside dosyalarının içindekileri ayrıyeten "metin2_map_pelinfish" adında bir klasör oluşturun.​

ve Filezilla'dan /usr/game/share/locale/turkey/map klasörünün içine atın ve klasör izinlerini 777 yapın.​

ayrıyeten map klasörünün içinde "index" adında dosya vardır onu notepad ile açın.​

orada bulunmayan bir sayı ile atiyorum ;

Kod:
216
Kod:
[COLOR=#0000CD][FONT=tahoma]metin2_map_pelinfish[/FONT][/COLOR]

die eklenti yapın daha sonra kaydedip kapatın. şimdi bu mapa hangi kanaldan giriş yapılmasını istiyorsanız örneğin channel1 klasörünün içine girip CONFIG dosyasını notepad ile açın orada MAP_ALLOW vardır sayıları olan oradaki sayıların sonuna daha önceki yukarıdaki indexleğimiz sayıyı yazağız 216 o sayıların sonuna SFTP eklenti bukadardır​

Şimdi Client eklentisine geçiyoruz ;

root.epk root.eix eternexus veya unpack ile açıyoruz atlantisinfo.txt vardır onun son satırına

Kod:
[COLOR=#0000CD][FONT=tahoma]metin2_map_pelinfish[/FONT][/COLOR][FONT=tahoma]   7436500 3855500    1    1[/FONT]

ekleyip kaydedip kapatıyoruz root.epk ile işlerimiz bitti şimdi bu size verdiğim Pentum Düello Haritasında Clientside klasörü vardır birde

onun içindeki komple alın kopyaların örneğin pma_maps adında klasör oluşturun onun içinede metin2_map_pelinfish

adında klasör oluşturup kopyaladıklarınızı içine yapıştırın daha sonra o pma_maps 'ı eternexus 'dan pack haline getirin.​

daha sonra packın içindeki INDEX 'i açıp içine​

Kod:
*
[COLOR=#0000cd]pma_maps[/COLOR]
*

olarak eklenti yapın ve kapatın ve serverinize reboot atın serverinizi açtığınızda​

Harita Işınlanma Kodu ;

Kod:
/warp 74365 38555

yazarak haritaya ışınlanabilirsiniz.

NOT : Harita objeleri , yer stilleri

Kod:
http://www.turkmmo.com/3d-modelleme/3301600-world-of-metin2-nesneleri-esyalari-maplari.html

Bu konu üzerinden alınmıştır bunun mutlaka ekli olması gerekli yoksa hata yaşayabilirsiniz.

KURULUM METARYELLERİ

VİRÜS SONUÇLARI

Yeterli şekilde detaylı anlattığımı düşünüyorum yapamayan olmayacak diede düşünüyorum sakın gelipte yapamadım falan yazılar yazmayın bir teşekkür yeterli.

- Pelin Melek Aslan -

Son düzenleme:
hep klasık map bunlar bıraz asırıya kac ya :)

teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri