Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Teşekkür Ederim Menfis :(:(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan adarambo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 281
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adarambo

Level 2
Üye
Konular
16
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 9 Ay
Başarım Puanı
55
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Beni Anlayabildiğini Düşünüyorum Yaptığın Yorum İçin Teşekkür Ederim Onca Küfür İçinde Özür Dilerim Bi Öfkeyle Yazdım Kusra Bakma Ama Gerçekten Anlamıyolar Onlara Güvenip Sevip Bekledik Gm ye Kızmayın Küfretmeyin Diye DEstekledik Ben İnanıyorum Ypacaklar Dedim Ama Trojen Arkadaşımız Bizi Kaideye Dahi ALmadı Ona Ulaşamadılar Bİle Ben Uğraştıklarını SAnıyordum Bekliyordum ama Gerçeği Analdım ki Eğer Trojen Uğraşıp Düzeltseydi Budnan Daha Önce Uzun Sürdü Özür Dİelriz FAkat Sw Açılmıştır İyi Oyunlar Dilerim Yazabilirdi Ona Ulaşılma DErdi Bahane Olarak Kullanılmazdı. Ben Oyunu Ve Adminleri Çok Sevmiştim Hepsinin Oyunu Güzel YApmaları VE İlgilenmelerinden DOlayı Mutluydum Siğer Ws Lerin Aksine Burda Bİ Uğraşan Bi Didinen VAR Diyordum Ama Yanılmışım Yİenden Küfür Ettiğim İçin Özür Dİlerim İstediğiniz Gİbi Banlayabilirsiinz Ama ARtık Sizi ABim Veya Gm Oalrak Görmüyorum Siz SAdece Bu Umutları Kullanan Bir Yaratıksınız Sizi ARtık Sevmiyor Hatta Nefret EDiyorum Keşke Bize Doğru Konuşup İlgili DAvranıp Kardeşiniz Gİbi GÖrseydiiz Ama Sizin Umrunuzda Olmadığımı Artık Anladım Yinede İyi Vakit Geçirdiğim Oldu Onalr İçinde Teşekkürler...Keşke Vakit Geçirdiğim Forumu DAha İyi Tanısaydım Yada Tanımaz Olaydım Sizi SEvmiyorum...

Ve Mrk Eden Arkadaşım Okdr Şeyi Yazarken Hiç Yorulmadım....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri