Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Lag PC'den kaynaklanıyorsa:
1.Adım: C:\WINDOWS\Prefetch klasörünü açın.
2.Adım: Layout.ini dosyası hariç bütün dosyaları silin.
Not: Gereksiz programları silin pc rahat bi nefes alsın
Lag İnternetten Kaynaklanıyorsa:
2-) Ağ Bağlantılarım'a girip yerel ağ bağlantısına sağ tıklayıp özellikler diyorsunuz. Internet iletişim Kuralları(TCP/IP)'e tıklayıp özellikler diyoruz. Resimdeki gibi yapıyoruz ;
Daha sonra bilgisayarınızı ve modeminizi resetlemeyi unutmayın...
Lag Oyundan Kaynaklanıyorsa Sorun Sizde Değildir Unutmayın...
Ve MSN açıksa download yapılıyorsa vs. internet hızı yavaş olabilir.
Eğer bilgisayarınızın performansı düşükse oyundayken ESC tuşuna basıp SİSTEM SEÇENEKLERİ'ne tıklayın ve GFX sekmesinde GPU işaretliyse mutlaka CPU'yu işaretleyin...
Ekran kasıyorsa oyundayken ESC\Sistem Seçeneklerine girip oyundaki sisi minimum yapın.
İNTERNET HIZINI %20 ARTTIRMAK
Başlat>Çalıştır>gpedit.msc yazıp Tamam'a tıklayın>Bilgisayar Yapılandırması>Yönetim Şablonları>Ağ>QoS Paket Zamanlayıcısı>Ayrılabilir Bant Genişliğini Sınırla>Etkin'i işaretle>Bant Genişlik Sınırı'nı 0 yapıp Tamam'a basın.
İnternetiniz %20 daha hızlı olacaktır.
1.Adım: C:\WINDOWS\Prefetch klasörünü açın.
2.Adım: Layout.ini dosyası hariç bütün dosyaları silin.
Not: Gereksiz programları silin pc rahat bi nefes alsın

Lag İnternetten Kaynaklanıyorsa:
2-) Ağ Bağlantılarım'a girip yerel ağ bağlantısına sağ tıklayıp özellikler diyorsunuz. Internet iletişim Kuralları(TCP/IP)'e tıklayıp özellikler diyoruz. Resimdeki gibi yapıyoruz ;
Daha sonra bilgisayarınızı ve modeminizi resetlemeyi unutmayın...
Lag Oyundan Kaynaklanıyorsa Sorun Sizde Değildir Unutmayın...
Ve MSN açıksa download yapılıyorsa vs. internet hızı yavaş olabilir.
Eğer bilgisayarınızın performansı düşükse oyundayken ESC tuşuna basıp SİSTEM SEÇENEKLERİ'ne tıklayın ve GFX sekmesinde GPU işaretliyse mutlaka CPU'yu işaretleyin...
Ekran kasıyorsa oyundayken ESC\Sistem Seçeneklerine girip oyundaki sisi minimum yapın.
İNTERNET HIZINI %20 ARTTIRMAK
Başlat>Çalıştır>gpedit.msc yazıp Tamam'a tıklayın>Bilgisayar Yapılandırması>Yönetim Şablonları>Ağ>QoS Paket Zamanlayıcısı>Ayrılabilir Bant Genişliğini Sınırla>Etkin'i işaretle>Bant Genişlik Sınırı'nı 0 yapıp Tamam'a basın.
İnternetiniz %20 daha hızlı olacaktır.