[DEV]AB 1
[DEV]AB
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Full Editli Şaman

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bornov26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Çok ikilemde kaldım gerçekten.:DFull editli bi şaman yapıcam zekalı bloklu yarılı felan 98 lwl kasılırken ejderha gücü daha iyi gibi geldi ama karakterlerle ws atarken hangisini daha iyi olduğunu bilemedim:).Full zekalı felan olıcak saten şu anda ejderha gücüyüm ama editim yok sürgün 2. katının ilk odasında rahat pelerinle kesiom full p yim ws atarken genelde editsiz diğer adamlarda saman savunması olmadığı için güzel vuruyo görüom:l03: ben ama edit alınca editli arkadaşlarla ws atarken büyü savunması vardır tahminimce herkezde yani hangisi daha iyi vurıcak karşıdaki adama hangisinin savunması dahah iyi olıcak.Ejderha yardımımı yoksa İyleştirmecimi.Kesin ve net olursa sevinirim.:ka19::ka19:

Bak büyü savunması olursa ejderha yardımı tabikide ki zaten bütün editlerde büyü sav. vardır.İyileştirmeci hiç birşey yapamaz.Ama senin şamnında kılıc bıçak çiftel ok olursa seni suralar hariç kimse yatiramaz sen yatirirsin.Sürekli ateş sayesinde.

Bak büyü savunması olursa ejderha yardımı tabikide ki zaten bütün editlerde büyü sav. vardır.İyileştirmeci hiç birşey yapamaz.Ama senin şamnında kılıc bıçak çiftel ok olursa seni suralar hariç kimse yatiramaz sen yatirirsin.Sürekli ateş sayesinde.

kimsede çan savunması yoktur kolay kolay edit ortalamalı bir orkide ile rahat düz 4-5 k vurursun ki sendede edit olacağı için savunman vardır adamın sana vuracağı en fazla 1. 1.5k dır 3-4 vuruşunda bi iyileştirme bassan bu adamın seni yatırma şansı %30 lara düşer ardarda sersemletme yemediğin sürece :) zeihrlenmede etkilemez seni iyileştirme de gideceği için :)

kimsede çan savunması yoktur kolay kolay edit ortalamalı bir orkide ile rahat düz 4-5 k vurursun ki sendede edit olacağı için savunman vardır adamın sana vuracağı en fazla 1. 1.5k dır 3-4 vuruşunda bi iyileştirme bassan bu adamın seni yatırma şansı %30 lara düşer ardarda sersemletme yemediğin sürece :) zeihrlenmede etkilemez seni iyileştirme de gideceği için :)

O zaman çan savunmasına ne gerek var diyeyim %90 block oldumu ne yapacaksın iyileştirmeci ile ? Bunu cevaplarmısın

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri