ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

NaGaSaKi Mars Hile

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan atkafali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Suragirl anladık tamam bug yapmıs fatih gereği yapılsında,
Bu acılan konudaki video ile senin koydugun bug lu videolar arasında bi baglantı goremedim ben,yaptıgım yorum düz videoyu hile gibi gostermek isteyenlereydi,onuda geçtim kollanan insanların kadro genişliğinden kastın NaGaSaKi nin ceza almaması ise o çar neden acaba 2 sefer ban yedi bunuda acıklayıver bana,onuda geçtik suan sizin lonca uyesi olan bi arkadaşın 7x hilesini koydum ilgilenidi denildi hala o arkadaş ban yemedi ise bununda bi acıklaması vardır elbet.

Hem hile kullanıyorsun veya bug herneyse.Hem bunun savunmasını yapıyosun.Hemde bu savunman yersiz ve yetersiz cikinca bunuda savunuyorsun.Neden erkek gibi çıkıpta; BEN HİLE KULLANDIM BUNUN SAVUNMASI YOKTUR diyecek cesaret yok sende.Hep bi yerlere, birilerine baglamak zorundamisin olayi.Bug kullanmışsın bunun kanıtı ortada burada daha neyin muhasebesindesin anlamadım.:rolleyes:
Onlar geçici banlar.Bu sürekli banlanmanı gerektiren bi suç ki biraz çekiniyorlar sanırım.Çekinceleride bunu banlarsak emsal sayılır savascilarda banlamak gerekir olabilir.Buguda kaldiramiyolar.Bakalım film nası bitecek.:)

Hem hile kullanıyorsun veya bug herneyse.Hem bunun savunmasını yapıyosun.Hemde bu savunman yersiz ve yetersiz cikinca bunuda savunuyorsun.Neden erkek gibi çıkıpta; BEN HİLE KULLANDIM BUNUN SAVUNMASI YOKTUR diyecek cesaret yok sende.Hep bi yerlere, birilerine baglamak zorundamisin olayi.Bug kullanmışsın bunun kanıtı ortada burada daha neyin muhasebesindesin anlamadım.:rolleyes:
Onlar geçici banlar.Bu sürekli banlanmanı gerektiren bi suç ki biraz çekiniyorlar sanırım.Çekinceleride bunu banlarsak emsal sayılır savascilarda banlamak gerekir olabilir.Buguda kaldiramiyolar.Bakalım film nası bitecek.:)

Yorsun v.b gibi tabirlerini gordum ama çarı kullanan kişi ben değilim bununda farkına varmalısın mesela,bug yapmadı(k) diyen biriside yok rahat 6-7 postumda bunun yapıldıgını soledim demek sen işine geleni anlamak istiyosun,ben olayı baglamıyorum konudaki video ile senin koydugun videolar arasında ucurum fark var ben ilk video için yorumumu yaptım,bence cekince diye bişeyde soz konusu değil aksi bi durum varsa çar ban yer buda en ufak bi problem değil,geçiçi banlar dediğinde 7x se ben artık boşa ss cekmiyim.Sen yeterli bi cevap alamadın surece nerde ne için veya nedeni onemsiz bi konu acıldıgında bu videoları heryere yayma gibi bi saçmalıkla ugrasıosun.Madem itirazın var ozelden veya tek bi konu altında yayınla gerekli cevabıda hep beraber bekleyelim.80 tane konuya videoları yayman pek bişey fayda etmiyo gordugun gibi.:rolleyes:

Dostum bu bir hile değildir NaGaSaKi nin kendi bulduğu bir bugdur.

Konu altında polemik çıkacak gibi duruyor. Bildirdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri