- Konular
- 99
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hile hile diye millet orasını burasını yırtıyo :l03:
ama nasıl bi hileyse ne bulan ne banlatan var,görende diycek ki fatih program yazılımcısı,bide o çaktırmadan 4 kere vurmayı açıklıycam biri var mı bana :l03:
Bu forum gün geçtikçe daha komik olmaya başladı,ilginç postlarınızı atıp bizi guüldürmeye devam etmeniz dileğimle.:m08:
Hey arkadaşını savunmayı bırak kim ne yaptı biliyor boş boş konusupda kendinizide bizide kandırmayı bırakın.
- Konular
- 82
- Reaksiyon Skoru
- 92
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Hey arkadaşını savunmayı bırak kim ne yaptı biliyor boş boş konusupda kendinizide bizide kandırmayı bırakın.
atkafali

arkadaşımı savunuyorum doğru ama boş yere savunmuyorum,siz(genel sölüyorum),NaGaSaKi ye hileli diyenler
Herhangi bi kanıt v.b gibi bişey olmadığı için elinizde sadece ve sadece saçmalamaktan öteye gidemiyceksiniz.Şu oyunu oynamayı bilen biri bu videoya HİLE deyip te uploadlamaz :l03:
Oyun bilgin ne kadar dolgun ve ne kadar düzgün belli oluyo.
Bu arada ne diyodu sizin başkan CEKEMEYENE ANTEN miydi o,bu laf tam şuan çarı kapattıramayıpta boş boş konuşanlara gelsin. Saygılar.
- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
- Konular
- 120
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
atkafali
arkadaşımı savunuyorum doğru ama boş yere savunmuyorum,siz(genel sölüyorum),NaGaSaKi ye hileli diyenlerHerhangi bi kanıt v.b gibi bişey olmadığı için elinizde sadece ve sadece saçmalamaktan öteye gidemiyceksiniz.
Şu oyunu oynamayı bilen biri bu videoya HİLE deyip te uploadlamaz :l03:
Oyun bilgin ne kadar dolgun ve ne kadar düzgün belli oluyo.
Bu arada ne diyodu sizin başkan CEKEMEYENE ANTEN miydi o,bu laf tam şuan çarı kapattıramayıpta boş boş konuşanlara gelsin. Saygılar.
) Ben bu duruma çok şahit oldum.Bu bir hile değil şaman bugu.Bahane aramayın simdi.Şimşekle bug yapılıyor
) Hala itiraz ediiyorsan bide bu videoya bakmayı dene
)
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
İlk bu nasıl oluyor bunu anlat bana zırvalamayı kesip.Daha fazla konusmaya gerek yok sanırım.
:ka19:
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)