Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

NaGaSaKi Mars Hile

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan atkafali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

:)) Ben bu duruma çok şahit oldum.Bu bir hile değil şaman bugu.Bahane aramayın simdi.Şimşekle bug yapılıyor :)) Hala itiraz ediiyorsan bide bu videoya bakmayı dene :))

İlk bu nasıl oluyor bunu anlat bana zırvalamayı kesip.Daha fazla konusmaya gerek yok sanırım. :) :ka19:

Kusura bakma bayağ zamandır yoktum.Senin konuna gelirsek 2 kere vurdu diyosun,peki hamle 2 kere vurunca bug mu oluyo :p
Onu da geçelim zırvalamak için bişey saçmalamam lazım onuda yapmıyorum
Konusmaya gerek yokken video netken ve çar bi ceza almamısken konuyu neden uzatıyosun orasıda ayrı bi mesele. :rolleyes:

Son düzenleme:
k.b bende ban yesin isterdim ama burda hile kullanmamış :( youtubede bnm videomu izleyin nagasaki 98 lvlde hile kullanmıştır wmv. başlıklı video orda gayet açık ve net hem resim hem video şeklinde köydum izleyin:/

Forum Başkanım Buda 2. Video

Son düzenleme:
Videoyu izlerken sıkıntı yaşıyonuz galiba:D
NaGaSaKi nin vurdugu damege 5081 ardından sura 8148 kure atıyo ardından NaGaSaKi nin 3993 civarı şimsek atması ile suranın 3771 civarı karanlık vurus u giriyo,Ardından CokFena girip hp bastıktan sonra dışarı cıkıo :D
NaGaSaKi nin vurudugu şimsek çagrma cok net gozukmuyo ama sonrasında okcunun azda olsa bi damege si ve suranın ateşi ardından NaGaSaKi nin 6.6k simsek atması ardından suranın 4.5k ateş vuruşu giriyo surada bu damegeleri atamıycak lvl de değil lvl i 99.
Videoyu tam net incelemeden yorum atanlar bunu okuyup videoyu izleyip bidaha gercek yorumunuzu atmanız dileğiyle.
İftirasız ve temiz oyunlar herkese,Saygılar.

Bide su videolari izleyelim bakalim kac kişi saldiriyor.Hangi skil kac sefer vuruyor.Hoş işlem yapılmayacak tabikide.En azından kollanan insanların kadro genişliği belli olsun...:ka24:

YORUMSUZ VİDEOLAR...

Bide su videolari izleyelim bakalim kac kişi saldiriyor.Hangi skil kac sefer vuruyor.Hoş işlem yapılmayacak tabikide.En azından kollanan insanların kadro genişliği belli olsun...:ka24:

YORUMSUZ VİDEOLAR...

Suragirl anladık tamam bug yapmıs fatih gereği yapılsında,
Bu acılan konudaki video ile senin koydugun bug lu videolar arasında bi baglantı goremedim ben,yaptıgım yorum düz videoyu hile gibi gostermek isteyenlereydi,onuda geçtim kollanan insanların kadro genişliğinden kastın NaGaSaKi nin ceza almaması ise o çar neden acaba 2 sefer ban yedi bunuda acıklayıver bana,onuda geçtik suan sizin lonca uyesi olan bi arkadaşın 7x hilesini koydum ilgilenidi denildi hala o arkadaş ban yemedi ise bununda bi acıklaması vardır elbet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri