Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Uğur bu kadarda 180 Derece Kıvırma Lan
daha dün Mars dan ümidinizi kestiniz die konu açtıydın bugünde '' gereken duyurular yapılıyor takip edinmi diyorsun :l03: Asenam benim kıvıırrrrrrrrr :m08::m08::m08::m08::m08:
daha dün Mars dan ümidinizi kestiniz die konu açtıydın bugünde '' gereken duyurular yapılıyor takip edinmi diyorsun :l03: Asenam benim kıvıırrrrrrrrr :m08::m08::m08::m08::m08:Uğur bu kadarda 180 Derece Kıvırma Landaha dün Mars dan ümidinizi kestiniz die konu açtıydın bugünde '' gereken duyurular yapılıyor takip edinmi diyorsun :l03: Asenam benim kıvıırrrrrrrrr :m08::m08::m08::m08::m08:
ahahah ben yazacaktım aynısını benden önce davranmışsın

Uğur bu kadarda 180 Derece Kıvırma Landaha dün Mars dan ümidinizi kestiniz die konu açtıydın bugünde '' gereken duyurular yapılıyor takip edinmi diyorsun :l03: Asenam benim kıvıırrrrrrrrr :m08::m08::m08::m08::m08:
lan yok ne alaka ben o konuyu zaten artık bır moddan degıl dırek admının kendınden duymak ıcın actım ne zmn cozulecek sorunlar dıye ıse yaradı admın duyurular bolumunde acıklamasını yaptı daha ne dıyım

lan yok ne alaka ben o konuyu zaten artık bır moddan degıl dırek admının kendınden duymak ıcın actım ne zmn cozulecek sorunlar dıye ıse yaradı admın duyurular bolumunde acıklamasını yaptı daha ne dıyım![]()
gelecegin modu

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)