- Konular
- 140
- Reaksiyon Skoru
- 13
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Ben sunucuya bağlanırken beklediğini söylüyorum bunun yüzünden çok fazla user kaybettiklerini söylüyorum ve bir mod bana "O zaman oyunu bırakırsınız!? Oyuna bu kadar da bağlanmayın canım." - "Oyuna girmek için bekleyemiyorsan oynama.Gayet ciddi bir mesaj yazdım,gülmene gerek yoktu." Diyorsa bu modun oyunu ciddiye almadığı anlamındadır böylece "Mars" için çok ümitlenmeyin...
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
1 aydan fazladir oynuyorum sürekli var bu hata 1 ayda cözülmesi gerekirdi yapamicaksaniz kurmayin oyunu sonra oyunculara begenmiyorsan oynama diyemessiniz adam gibi sw yapki begenip oynayalim ne yani ben simdi 1 aylık emegimdenmi vaz gecim yoksa bunlarin yaptiği sw denmi?
Sen yapamayacaksanız kurmayın dersen sanada birileri gelir beğenmiyorsan oynama der. Okumanız yazmanızmı yk duyurularda yazıyoruz ne varsa. Demekki ciddi bir sorun var uğraşıyoruz.
1 hafta içinde çözeceğiz sorunu olabilecek tüm ihtimalleri deniyoruz
zaten bu sorunun cozumu mod un elındede degıl o yuzden yapabılecegı bır sey yok kurucusuda o degıl o yuzzden duyurular bolumunu takıp edeleım admın acıklama yapmıs sorunun ne man cozulecegını
- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 56
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
Doğru 

- Konular
- 127
- Reaksiyon Skoru
- 99
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 127
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
zaten bu sorunun cozumu mod un elındede degıl o yuzden yapabılecegı bır sey yok kurucusuda o degıl o yuzzden duyurular bolumunu takıp edeleım admın acıklama yapmıs sorunun ne man cozulecegını
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 34
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ama oyuncuları oyundan soğutmak için elinden geleni yapıyor bu mod
)
)- Katılım
- 26 Eyl 2009
- Konular
- 38
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
1 aydan fazladir oynuyorum sürekli var bu hata 1 ayda cözülmesi gerekirdi yapamicaksaniz kurmayin oyunu sonra oyunculara begenmiyorsan oynama diyemessiniz adam gibi sw yapki begenip oynayalim ne yani ben simdi 1 aylık emegimdenmi vaz gecim yoksa bunlarin yaptiği sw denmi?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)