HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
konunun yeri neresi
panel tartışmasından cıktı bütün bunlar burasıda web-panel bölümü eger kavga bölümü varsa modlar oraya taşısın 
panel tartışmasından cıktı bütün bunlar burasıda web-panel bölümü eger kavga bölümü varsa modlar oraya taşısın 
adam kayboldu nedense benim söyledigime alındı galiba kıyamam
ben cıkıyorum iyi geceler
ben cıkıyorum iyi gecelerMerhaba Arkdaşlar.
Öncelikle Bu konuyu yanlış Yerde açtğım için özür diliyoum ama Küçük bir çocuk Kendisni baya büyütüp Specialwar paneline Sahip çıkıyor ve beni Tehtit edioyr..
size Soruyorum ctrl + u ile Sizce panel kopyalanırmı
kopyalansa bile en fazla resim filan kopyalarsın. Başka bir şey bulmasın ama acemiler başka yerlere veri yerleştirmese o başka herneyse bu tethit eden kişi hadi bana msj yollada senle koşak Kim kime dava açiyormuş Senin Gibi çoluk çocuk cok.
![]()
Okuduğunuz için TŞK:
Resimleri Alırsın Daha images dosyası olusturur atarsın daha sonra kaynak kodundan kopyala yapıstır ve php haline getir =) Alsana Panelin Aynısı
Arkadaşım bir panel telif hakkı ile korunursa altta yazar © 2002-2011 gibi Bu nedemek 2002'den 2011'e kadar telif hakkı var. Bazıları "Tasarım xxx © Kodlama ccc" gibi yapıyor bu cakma
© xxxfirması yazarsam onda oldugunu belirtmiş olurum... Yani paneli sen araklarsan kullanan değil, xxxfirması dava açar...
Telif hakkı bulunan bir tasarımdan veri cekmek bile telif hakkını kırmışsın demektir... Neden: Telif hakkı tasarımı paneli koruyor... Ctrl+U yaparak veri çekersin...
+ Telif hakkı bulunan bir panel ise orjinal tasarımı ortada yok.. Yani elden ele gidiyor... İlk kim sitesine koydu ise onun buldugu aldıgı yerde şöyle derler sözleşmede ve teknik destek kurallarında " © 2002-2011 " kaldırırsanız ve bizim yaptıgımızı silerseniz ozmn size destek vermeyiz ve gerekli işlemleri yapmayız...
Konunun yeri bura değil burası Metin2 Pvp Panel-Web paylaşım alanı...
Kilit..
© xxxfirması yazarsam onda oldugunu belirtmiş olurum... Yani paneli sen araklarsan kullanan değil, xxxfirması dava açar...Telif hakkı bulunan bir tasarımdan veri cekmek bile telif hakkını kırmışsın demektir... Neden: Telif hakkı tasarımı paneli koruyor... Ctrl+U yaparak veri çekersin...
+ Telif hakkı bulunan bir panel ise orjinal tasarımı ortada yok.. Yani elden ele gidiyor... İlk kim sitesine koydu ise onun buldugu aldıgı yerde şöyle derler sözleşmede ve teknik destek kurallarında " © 2002-2011 " kaldırırsanız ve bizim yaptıgımızı silerseniz ozmn size destek vermeyiz ve gerekli işlemleri yapmayız...
Konunun yeri bura değil burası Metin2 Pvp Panel-Web paylaşım alanı...
Kilit..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...