Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Lütfen Okuyun.. Resim war

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan de4thlord
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 881
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

konunun yeri neresi :) panel tartışmasından cıktı bütün bunlar burasıda web-panel bölümü eger kavga bölümü varsa modlar oraya taşısın :D

Merhaba Arkdaşlar.

Öncelikle Bu konuyu yanlış Yerde açtğım için özür diliyoum ama Küçük bir çocuk Kendisni baya büyütüp Specialwar paneline Sahip çıkıyor ve beni Tehtit edioyr..

size Soruyorum ctrl + u ile Sizce panel kopyalanırmı

kopyalansa bile en fazla resim filan kopyalarsın. Başka bir şey bulmasın ama acemiler başka yerlere veri yerleştirmese o başka herneyse bu tethit eden kişi hadi bana msj yollada senle koşak Kim kime dava açiyormuş Senin Gibi çoluk çocuk cok.

604.png

Okuduğunuz için TŞK:

Resimleri Alırsın Daha images dosyası olusturur atarsın daha sonra kaynak kodundan kopyala yapıstır ve php haline getir =) Alsana Panelin Aynısı

Arkadaşım bir panel telif hakkı ile korunursa altta yazar © 2002-2011 gibi Bu nedemek 2002'den 2011'e kadar telif hakkı var. Bazıları "Tasarım xxx © Kodlama ccc" gibi yapıyor bu cakma :) © xxxfirması yazarsam onda oldugunu belirtmiş olurum... Yani paneli sen araklarsan kullanan değil, xxxfirması dava açar...

Telif hakkı bulunan bir tasarımdan veri cekmek bile telif hakkını kırmışsın demektir... Neden: Telif hakkı tasarımı paneli koruyor... Ctrl+U yaparak veri çekersin...

+ Telif hakkı bulunan bir panel ise orjinal tasarımı ortada yok.. Yani elden ele gidiyor... İlk kim sitesine koydu ise onun buldugu aldıgı yerde şöyle derler sözleşmede ve teknik destek kurallarında " © 2002-2011 " kaldırırsanız ve bizim yaptıgımızı silerseniz ozmn size destek vermeyiz ve gerekli işlemleri yapmayız...

Konunun yeri bura değil burası Metin2 Pvp Panel-Web paylaşım alanı...

Kilit..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri