Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Lütfen Okuyun.. Resim war

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan de4thlord
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 881
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkdaşlar.

Öncelikle Bu konuyu yanlış Yerde açtğım için özür diliyoum ama Küçük bir çocuk Kendisni baya büyütüp Specialwar paneline Sahip çıkıyor ve beni Tehtit edioyr..

size Soruyorum ctrl + u ile Sizce panel kopyalanırmı

kopyalansa bile en fazla resim filan kopyalarsın. Başka bir şey bulmasın ama acemiler başka yerlere veri yerleştirmese o başka herneyse bu tethit eden kişi hadi bana msj yollada senle koşak Kim kime dava açiyormuş Senin Gibi çoluk çocuk cok.

604.png

Okuduğunuz için TŞK:

Son düzenleme:
Merhaba Arkdaşlar.

Öncelikle Bu konuyu yanlış Yerde açtğım için özür diliyoum ama Küçük bir çocuk Kendisni baya büyütüp Specialwar paneline Sahip çıkıyor ve beni Tehtit edioyr..

size Soruyorum ctrl + u ile Sizce panel kopyalanırmı

kopyalansa bile en fazla resim filan kopyalarsın. Başka bir şey bulmasın ama acemiler başka yerlere veri yerleştirmese o başka herneyse bu tethit eden kişi hadi bana msj yollada senle koşak Kim kime dava açiyormuş Senin Gibi çoluk çocuk cok.

604.png

Okuduğunuz için TŞK:

Siz Kıskançlıktan Körelmiş Çocuklar Size Sesleniyorum Sen nasıl gelip benim emegimi calarsın Ben 100 Defa Söyledm specialwarda vardi sadesi asıl marifet bunu böyle hale getirmek imagelerle %100 alakası var diyenler hiçbir şey bilmiyenler Sizde Kıskananalarsınız Bunu cekemediginiz icin size aciyorum ve allaha havale ediyorum Lisansı nerden cıkardın Diyen Veletlere Sesleniyorum Bayim Olmasa bunu yapamazdım.

Bu Kadar okudugunuz icin tesekkürler bu konuları acanlara anca 1 2 capulcu tenezzül ediyor onlarda kıskanan veletler. Bu lafımın üstüne laf geçecek veleti daha gerisini allaha havale ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri