HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
madem yasın çok büyük adam gibi konus capulcuymus
senin gibi 5 taneyi alır geri beles veririm kendini 20 yas büyütüp te laf yapma ayrıca burda panel hakkında herhangi bir bilgide yok bana ordan laf atma hakkında yok
senin gibi 5 taneyi alır geri beles veririm kendini 20 yas büyütüp te laf yapma ayrıca burda panel hakkında herhangi bir bilgide yok bana ordan laf atma hakkında yokmadem yasın çok büyük adam gibi konus capulcuymussenin gibi 5 taneyi alır geri beles veririm kendini 20 yas büyütüp te laf yapma ayrıca burda panel hakkında herhangi bir bilgide yok bana ordan laf atma hakkında yok
Ahlak Terbiye olmayanlar böledir ben daha fazla uzatmiyorum yapsın yapcağınıda görsün. Eymi yaman,Beymi Yaman Görücez
diger konuda sana hakaret etmis bide madem şirketin var yaşın başın büyük böyle 2li diyaloglara girmezsin zaten acarsın davanı mahkemede sorarsın
diger konuda sana hakaret etmis bide madem şirketin var yaşın başın büyük böyle 2li diyaloglara girmezsin zaten acarsın davanı mahkemede sorarsın
boşwer takma bunları
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...