YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Mars serveri gozden cıkarıldımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cyprus0101
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

aynen knk oyunu bırakacak kac arkadasımız oluyor bu srunlar yuznden sankı benım oyunumus gıbı adamları oyunda tutmaya calsıyorum sende oylesın bılıyorum ama karsılıgına bakıyorum belkıde mars ıcın bızm kadar bıle ılgılenılmıyor moderator arkadaslarımız cozulecek dıyorlar ama bız admınden artık kesın bır bılgı beklıyoruz ustumde ıtem bıle takmadan gezıyorum acaba bır ıtemım kaybolcakmı dıye hatta ıtemlerı carlara dagıttım gıderse 1.2 sı gıtsın dıye okadar korkar olduk yıldırayın dedıgı gıbı admınden bılgı belıyoruz yada cozulune kadar sw kapatılsın cozulunce acılsın hıc olmasa bızde bılelımkı sorun duzeltılmeye calsılıyor o yuzden gıremıyoruz ama bu turlu oyundan sogumaktan ıyıdır:ka24:

Aynen bende itemleri kaybolcak diye artık efsun bile atmıyorum :D Ben şahsen Sorunlar düzelene kadar oyunda bulunmamaya çalışıcam. Çünkü 12 saat online isek 10 saat ışınlanma oyuna girme depo açma ile uğraşırken ancak 2 saat oyuna dahil olabiliyoruz. Admin Emrah dan bu konuya yorum yapmasını bekliyoruz Lütfen. Teşekkürler.

Mars Severinde edit satilmiyor diemi bu. :) Para kasanmiyormusunuz die artık oyuncular çok farkılı düşünüyor.Bugün Oynadıgım loncada 2 arkadşaım bıraktı srıf bu yüzden gerçekten çok sacmaladınız. Yoksa Zor server diemi zor giriyoruz :D

ıste sorun orda herkes bunu dusnuyor artık kardesım edıt satısı yok para kazanılmıyor dıye ılgılenmıyorlar marsla dıyor herkes eyer gercekten neden buysa mars acılırken emek serverı olacak edıt satılmıyacak denmeseydı bızde ona gore baslamıs olsaydık zorumuza gıtmezdı zor server guzel oluyor ama zor gırmekte kotu oluyorbe kardes:D

Bende bugüne kadar ısınlanma sorununda cok nadir hata olmuştu fakat bugün cok zor giriş yaptık oyuna zaten drop 20 dakika geç başladı . Sanırım admin 1 hafta içinde güncelleştirme yapıp sorunu halledicez demişti . Bunu söyleyeli 1 hafta yaklaştı bugün yarın bakım olup sorunlar cözülür umarım .

Oyuna girdim mi artık asla çıkmıyorum :D işim olsa bile oyun açık kalıyor çünkü bi takılırsa belki 30 dk girmekle uğraşıyoz.Depo işine gelince geçen gün 45 dk gelmedi depo geliyo sonra bi an sonra hoop tekrar gitti bi 45 sk daha bekle :D
Düzelene kadar kapansın bencede en iyisi

Dogru Söze Ne Denirki Şuan Çıkıpta Bi Yetkili Bilgilendirmiyor Bizleri...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri