- Konular
- 127
- Reaksiyon Skoru
- 99
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 127
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
bılındıgı gıbı kac haftadır ooyunda hatalar zıncırı devam edıyor tadı tuzu kalmadı artık bu ısın oyuna gırmek 30 dk en az depo acmak aynı ısınlanmak demek yıne aynı 5 saat pc basında oyunu oynamaya calsıyorsak bunun 4 saatı oyuna gırme ısnlanma depo acma vb. olaylarla gıdıyor 1 saat onlıne oluyoruz yada olamıyoruz gercekten bıkkınlık geldı artık benım gıbı marsı ılk acıldıgı gunden berlı oynayan bırı bu duruma geldıyse dıger playerların durumunu tahmın bıl edemıyorum zatn yonetıcıler son haftalarda onlıne sayısına bakarlarsa ne kadar oyuncu kaybettıklerını anlarlar kımse kalmadı bu sorunlar yuzunden defalarca konular acıldı haledılecek denıldı gecıldı eyer gercekten artık marsla ılgılenılmıyorsa sorunlar coculmuyorsa bız de bılelım bosuna ugrasmayalım artık gercekten bıktık benım gıbı dusunen kac arkadasımız var desek heralde tersını dusunen cıkmaz marsa en ıyı pvp server dıyerek cevremızı topladık ama boyle olmaz kesın bırsey dıyende yok sorunlar cozulecekse sayın admın yazsın su kadar zmanda haledılecek dıye olmayacaksa bızde baska pvp bakalım emegımıze yazık bugun 1000 drop oldu ıse gıtmedım dropta kasacam dıye ouna gırebıldıgmde 1 saatı gıtmıstı rahat neye yaradı anlamadım yınede cix12 akadasımızın ellerıne saglık o gm oldu olalı etkınlıkler duzenlenıyorda bıraz tat geldı oyuna ama bırılerı bılgı versın artık yanı en usttn admınlerden bızde bılelım ne zman sorunsuz oynayabılecegız ıyı oyunlar ıyı formlar herkese...
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Seviyesiz yorum yapanlara cevap vermeyeceğim. daha önce yazdığım gibi versiyon güncellemesi yapacağız marsta 2-3 güne kadar.
Mars serverının gözden çıkarıldığı yok birde edit satışı olmadığı için önemsenmiyor gibi saçma yorumlar yazanlar olmuş. son 10 gündür en çok bakım yaptığımız server marstır. sorunun kaynağını arıyoruz. donanımsal problem olup olmadığını öğrenmek için datacentera bildirdik onlarda bakacaklar.
- Konular
- 10
- Reaksiyon Skoru
- 25
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
Bencede artık kesin bilgi veriLmesi gerekiyor . Ne doğru düzgün kasılınabiliniyor nede gerektiğinde depodan item alınabiliyor ne ışınlanılabiliniyor. Uğur ve ben elimizden geldiğince oyuncu arkadaşlarımızı oyunda tutmaya gayret ediyoruz fakat Gerçekden sıkıcı hal almaya başladı. 1 olsa 2 olsa tamam. Her 10 dakikada bir ya ışınlanma sorunu ya depo açmama sorunu ya Lag olmuyor artık . Lütfen ya kesin bi bilgi verin yada Düzelene kadar server'ı kapayın sorunu düzeltin öyle açın. Teşekkürler.
- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 3 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Mars Severinde edit satilmiyor diemi bu.
Para kasanmiyormusunuz die artık oyuncular çok farkılı düşünüyor.Bugün Oynadıgım loncada 2 arkadşaım bıraktı srıf bu yüzden gerçekten çok sacmaladınız. Yoksa Zor server diemi zor giriyoruz 
Para kasanmiyormusunuz die artık oyuncular çok farkılı düşünüyor.Bugün Oynadıgım loncada 2 arkadşaım bıraktı srıf bu yüzden gerçekten çok sacmaladınız. Yoksa Zor server diemi zor giriyoruz 
- Konular
- 127
- Reaksiyon Skoru
- 99
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 127
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
Bencede artık kesin bilgi veriLmesi gerekiyor . Ne doğru düzgün kasılınabiliniyor nede gerektiğinde depodan item alınabiliyor ne ışınlanılabiliniyor. Uğur ve ben elimizden geldiğince oyuncu arkadaşlarımızı oyunda tutmaya gayret ediyoruz fakat Gerçekden sıkıcı hal almaya başladı. 1 olsa 2 olsa tamam. Her 10 dakikada bir ya ışınlanma sorunu ya depo açmama sorunu ya Lag olmuyor artık . Lütfen ya kesin bi bilgi verin yada Düzelene kadar server'ı kapayın sorunu düzeltin öyle açın. Teşekkürler.
aynen knk oyunu bırakacak kac arkadasımız oluyor bu srunlar yuznden sankı benım oyunumus gıbı adamları oyunda tutmaya calsıyorum sende oylesın bılıyorum ama karsılıgına bakıyorum belkıde mars ıcın bızm kadar bıle ılgılenılmıyor moderator arkadaslarımız cozulecek dıyorlar ama bız admınden artık kesın bır bılgı beklıyoruz ustumde ıtem bıle takmadan gezıyorum acaba bır ıtemım kaybolcakmı dıye hatta ıtemlerı carlara dagıttım gıderse 1.2 sı gıtsın dıye okadar korkar olduk yıldırayın dedıgı gıbı admınden bılgı belıyoruz yada cozulune kadar sw kapatılsın cozulunce acılsın hıc olmasa bızde bılelımkı sorun duzeltılmeye calsılıyor o yuzden gıremıyoruz ama bu turlu oyundan sogumaktan ıyıdır:ka24:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...