Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar hem ADMİN haklı hemde Biz OYUNCULAR (Küfür eden arkadaşlar hariç) Arkadaşlar bazılarınız demiş server adminin ister açar ister kapar.Böyle bi şey yok ya Admin serverı bizim için açmıştır oyuncularının magdur olmasını istemez.Bu yüzden keyfi davranamaz.Admin bi konuda hata yapıyo server bakımda ise kaç gün sürcegini hesaplayıp burda yayınlamasını beklerdim her türlü aksilik filan olur diosa 1 gün fazla dan bekleriz onuda oraya yazmalı.Yani bu konuda biraz hata yaptıgıını düşünüyorum.
Admin bi şey demiyosa beklemekten başka çaremiz yok bu bakımdan kimsenin kimseye küfür etme hakkı yoktur.ADMiN lütfen siz bizi daha fazla bekletmeyin diyosunuz ki siz bizi normal metin2 kinin bütçesiyle mi kıyaslıyosunuz.Öyle bi şey yapmıyoruz ama sizinde deneyimli oldugunuzu düşünerek bu işin altından kalkmanızı beklerdim kısa zamanda.
Birisini Kırdıysam Şimdi den özür dilerim..!
Admin bi şey demiyosa beklemekten başka çaremiz yok bu bakımdan kimsenin kimseye küfür etme hakkı yoktur.ADMiN lütfen siz bizi daha fazla bekletmeyin diyosunuz ki siz bizi normal metin2 kinin bütçesiyle mi kıyaslıyosunuz.Öyle bi şey yapmıyoruz ama sizinde deneyimli oldugunuzu düşünerek bu işin altından kalkmanızı beklerdim kısa zamanda.
Birisini Kırdıysam Şimdi den özür dilerim..!
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)