mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Sura Edit Alımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yaban535
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

c turkuaz neden alsın dostum zekalı büyü hızlı kritikli bi çelik var sitede o dururken ? çiftl elden damage yememek isityorsan çift el savunma yaparsın başka altenatif yok yoksa farklı bi efsun çıktı da biz mi bilmiyoruz ?

c turkuaz zırhını arkadaşımızın önermesinin neden zehir yememek için

evt çiftel savunması lazım fakat sitede öle iyi savunmlar içeren bir edit yok vardıda ben görmemişsem burdan yazarmısın

evt senin dediğin zırhı almayı düşündüm fakat karabüyü zırhı var öle turkuaz zırhı yok birde savaşçı savunmma az o yüzden b turkuazı seçtim

Yorumun için saol

Evt dostum kask için haklısın

zırh içinde bilmem her şeyi aynı büyü hızlı kriitkte nerdeyse birde savaşçı savunması yapabilmek için ve ayrıca sitede senin dediğinden karabüyü zırhı var A turkuaz zırhı yok veya b turkuaz zırhı ama en önemlisi savaşı çiftel savunmam az ya o yüzden ama sence dediğim kaskmı iyi yoksa senin dediğin kaskmı ayrıca karabüyümüa lıyım büyü hızlı kriitkli hem b turkuazda kritik yerini yarı kapatıyoda büyü hızını pas geçtim

Önerin için çok saol

Kask olarak genelde herkes krtikli kaskı seçiyor. Fakat sen savunma olsun diyorsan en iyi kask çift el savunmalı olan bence.

Bunun dışında büyü hızlı - kritikli zırhı öneririm. Bunlar suralar için önemli efsunlar. A turkuaz yapabilirsin +6 veya +7 rahat yapılıyor.

Kalkanı da şahin kalkan yaparsın bu arada.

Kask olarak genelde herkes krtikli kaskı seçiyor. Fakat sen savunma olsun diyorsan en iyi kask çift el savunmalı olan bence.

Bunun dışında büyü hızlı - kritikli zırhı öneririm. Bunlar suralar için önemli efsunlar. A turkuaz yapabilirsin +6 veya +7 rahat yapılıyor.

Kalkanı da şahin kalkan yaparsın bu arada.

tmm dediklerini yapıcam ama sitede krabüyü var büyü hızlı krtikli a turkuaz zırhına absarım ama yanıyomu ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri