HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
c turkuaz neden alsın dostum zekalı büyü hızlı kritikli bi çelik var sitede o dururken ? çiftl elden damage yememek isityorsan çift el savunma yaparsın başka altenatif yok yoksa farklı bi efsun çıktı da biz mi bilmiyoruz ?
c turkuaz zırhını arkadaşımızın önermesinin neden zehir yememek için
evt çiftel savunması lazım fakat sitede öle iyi savunmlar içeren bir edit yok vardıda ben görmemişsem burdan yazarmısın
evt senin dediğin zırhı almayı düşündüm fakat karabüyü zırhı var öle turkuaz zırhı yok birde savaşçı savunmma az o yüzden b turkuazı seçtim
Yorumun için saol
Evt dostum kask için haklısın
zırh içinde bilmem her şeyi aynı büyü hızlı kriitkte nerdeyse birde savaşçı savunması yapabilmek için ve ayrıca sitede senin dediğinden karabüyü zırhı var A turkuaz zırhı yok veya b turkuaz zırhı ama en önemlisi savaşı çiftel savunmam az ya o yüzden ama sence dediğim kaskmı iyi yoksa senin dediğin kaskmı ayrıca karabüyümüa lıyım büyü hızlı kriitkli hem b turkuazda kritik yerini yarı kapatıyoda büyü hızını pas geçtim
Önerin için çok saol
Kask olarak genelde herkes krtikli kaskı seçiyor. Fakat sen savunma olsun diyorsan en iyi kask çift el savunmalı olan bence.
Bunun dışında büyü hızlı - kritikli zırhı öneririm. Bunlar suralar için önemli efsunlar. A turkuaz yapabilirsin +6 veya +7 rahat yapılıyor.
Kalkanı da şahin kalkan yaparsın bu arada.
Kask olarak genelde herkes krtikli kaskı seçiyor. Fakat sen savunma olsun diyorsan en iyi kask çift el savunmalı olan bence.
Bunun dışında büyü hızlı - kritikli zırhı öneririm. Bunlar suralar için önemli efsunlar. A turkuaz yapabilirsin +6 veya +7 rahat yapılıyor.
Kalkanı da şahin kalkan yaparsın bu arada.
tmm dediklerini yapıcam ama sitede krabüyü var büyü hızlı krtikli a turkuaz zırhına absarım ama yanıyomu ?
tmm dediklerini yapıcam ama sitede krabüyü var büyü hızlı krtikli a turkuaz zırhına absarım ama yanıyomu ?
Yok geçişlerde yanma olmaz. +5 e kadar yükseltebilirsin sorunsuz. +5 den sonrasında yanma ihtimali var. Büyülü metal ile denersin sürekli şansını.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)