Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Sura Edit Alımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yaban535
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
önemli değil dostum :) evet alacağın itemleri inceledim güzel seçmişsiniz. ama c.turkuaz alsanız daha iyi sonuc elde edersiniz.
Arkadaşlar konu kirliliği olmasın diye size soru soracağım.
çift ellerden fazla
damage yememek için başka önerileriniz neler?

Çift el savunmadan daha çok savaşçı savunması da önemli.Örnek vereyim : Benim normal savaşta üzerimde 30 savaşçı 30 çift el sav. var.Bu şekilde çift ellerden en az 12k ile 15k arası damage yiyorum :) 60 çift el , 30 savaşçı sav. olunca 5-6 k civarı; 110 savaşçı,30 çift el olunca 0 vuruyolar. Onun için 30 çift el de yeterli fakat 100 ü aşkın savaşçı sav. olması gerek.

Konu açan arkadaşa gelirsek; büyü hızı,kritik ve zeka suralar için en önemli efsunlar. Onun için büyü hızlı,kritikli çeliği almanı öneririm. Savaşçılardan cok damage yediğini belirtmişsin. Bu durumda zeka-blok-savunma efsunlu şahin kalkan işini görür. Zehirlenme sorununa gelirsek,zehirlenmenin tek çözümü lvlının yüksek olması.

Ayrıca , eğer çeliğini a. turkuaza çevirmek istersen,en az +7 olması gerekir. Buna dikkat ederek çevirmeni tavsiye ederim.

Çift el savunmadan daha çok savaşçı savunması da önemli.Örnek vereyim : Benim normal savaşta üzerimde 30 savaşçı 30 çift el sav. var.Bu şekilde çift ellerden en az 12k ile 15k arası damage yiyorum :) 60 çift el , 30 savaşçı sav. olunca 5-6 k civarı; 110 savaşçı,30 çift el olunca 0 vuruyolar. Onun için 30 çift el de yeterli fakat 100 ü aşkın savaşçı sav. olması gerek.

Konu açan arkadaşa gelirsek; büyü hızı,kritik ve zeka suralar için en önemli efsunlar. Onun için büyü hızlı,kritikli çeliği almanı öneririm. Savaşçılardan cok damage yediğini belirtmişsin. Bu durumda zeka-blok-savunma efsunlu şahin kalkan işini görür. Zehirlenme sorununa gelirsek,zehirlenmenin tek çözümü lvlının yüksek olması.

Ayrıca , eğer çeliğini a. turkuaza çevirmek istersen,en az +7 olması gerekir. Buna dikkat ederek çevirmeni tavsiye ederim.

kardeşim teşşekkür ederim sıkılmadan caymadan bu kdr yazı yazmış önem vermişsin saol

Öncelikle Merhaba arkadaşalr

bende 100 lwl suram var

4 editi var ve 2 edit daha alıcam
editlerimin efsunalrı şöle

kale kask: hp zeka-savaşçı-ninja-sura savunma şansı oka karşı-beden bloklamalı

cennetin gözü bilezik:kılı bıçak yarı ok zeka blok hp

anka ayakkabı : kılıç bıçak yarı büyü bloklama hp zeka

kutsal kılıç:zeka yarı savaşçı ninja sura karşı güç kritik 35 bcr

şimdi 2 edit daha aılıcam ne almamı öneririiniz
savaşçı çiftellilerden çok fazla yiyorum
ninja bıçakçılardan zehri fazla yiyorum

aslında edit olarak şunları alıcam ne dersiniz:

Kale Kask+9 (25 MMOMT2 Parasi)
Max HP: 3000

Yari insanlara Karsi Güçlü: 30

Büyüye Karsi Dayaniklilik: 30

Savasçiya Karsi Koruma: 30

Ninjaya Karsi Koruma: 30

Suraya Karsi Koruma:30

Zeka: 30

B. Sura Turkuaz Zirh (25 MMOMT2 Parasi)
Max HP: 3000

Buyuye Karsi Dayaniklilik: 30

Yari insanlara Karsi Guclu: 30

Savasciya Karsi Koruma: 30

Ninjaya Karsi Savunma:30

Suralara Karsi Savunma: 30

Şimdiden teşşekürler

Bu Belirlemiş olduğun itemlerin tümüde yanlış sura karekterine ters gelir.

Alacaksan bu şekil olmalı :
Kale kask
Zeka
Hp
Kritik
Yari insanlara karşı güçlü
Büyüye karşı dayanıklık
Savaşçılara karşı savunma
ninjalara karşı savunma

Max. HP: 3000

Sura Saldrilarina Karsi Savunma Sansi: 30

Ninja Saldrilarina Karsi Savunma Sansi: 30

Buyu Hizi: 30

Kritik Vurus Sansi:30

Buyuye Karsi Dayaniklilik: 30

çift el savaşçılardan yersin fakat karekter savunmanı dengeledin mi savaşçıda bişey yapamaz sana.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri