HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Büyü hızlı - kritikli çelik varken neden B turkuaz?
Karakter savunma ile çift el açığını kapatabilirsin. Kaskı çift el savunma - ok - blok - büyü - sura savnma - zeka - hp olandan da alabilrsin.
Evt dostum kask için haklısın
zırh içinde bilmem her şeyi aynı büyü hızlı kriitkte nerdeyse birde savaşçı savunması yapabilmek için ve ayrıca sitede senin dediğinden karabüyü zırhı var A turkuaz zırhı yok veya b turkuaz zırhı ama en önemlisi savaşı çiftel savunmam az ya o yüzden ama sence dediğim kaskmı iyi yoksa senin dediğin kaskmı ayrıca karabüyümüa lıyım büyü hızlı kriitkli hem b turkuazda kritik yerini yarı kapatıyoda büyü hızını pas geçtim
Önerin için çok saol
önemli değil dostumevet alacağın itemleri inceledim güzel seçmişsiniz. ama c.turkuaz alsanız daha iyi sonuc elde edersiniz.
Arkadaşlar konu kirliliği olmasın diye size soru soracağım.
çift ellerden fazla damage yememek için başka önerileriniz neler?
bence savaşçı savunma şansı çünkü bende öncede 90 ila 110 arasında savaşçı savunma şansı vardı fazla yemiyodum hatta hatırladığıma göre hiç yemiyodum
birde çiftel olsa iyi olur çiftel daha iyi olur ama sitede zekalı çiftelli editlerden yok denicek kdr az varda uygun olmuyo diper savunmlar fln olmuyo ayrıca dediğin gibi blok o kdr bişey yapmıyo benim arkadaşımda 3000 bloklı kask vardı ama bi halta yaramıyodu
Güzel seçim bendemi denesem .D
denemni öneririm ama sende edit varsa eğer sendeki editlere göre değişkenlik göstrebilir editleirni bilmem lazım
önemli değil dostumevet alacağın itemleri inceledim güzel seçmişsiniz. ama c.turkuaz alsanız daha iyi sonuc elde edersiniz.
Arkadaşlar konu kirliliği olmasın diye size soru soracağım.
çift ellerden fazla damage yememek için başka önerileriniz neler?
c turkuaz neden alsın dostum zekalı büyü hızlı kritikli bi çelik var sitede o dururken ? çiftl elden damage yememek isityorsan çift el savunma yaparsın başka altenatif yok yoksa farklı bi efsun çıktı da biz mi bilmiyoruz ?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)