Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
PS3 almadan önce araştırsaydın gidip xBox360 bide Kinect alırdım al bak göstereyim bi video aldıysan çok pişman olucaksın.^^
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Eee Ps3 ü Getiren Araç Kazamı Yaptı
Pff İste :'( Gece Gelcekmis Bu Gece Gelmezse Yarın Gece Gelcekmiş

PS3 almadan önce araştırsaydın gidip xBox360 bide Kinect alırdım al bak göstereyim bi video aldıysan çok pişman olucaksın.^^
Teskkur edrm ama :/ Bilmemki Ne Gerek War
Oyun aLıcam Full Oynucam Kalkmıcam
PC ramda Cok Dusuk Zten İntikamımı AC Den Allıcam
aa o Xbox Alabilirim Bide Biraz Kilo Varya Belki Duser 
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
move, kinect den daha iyi. Kinect de doğru düzgün oyun yok. Movedaki gibi gerçekçi değil
Her ikisinide oynamış biri olarak söylüyorum kesinlikle movemove, kinect den daha iyi. Kinect de doğru düzgün oyun yok. Movedaki gibi gerçekçi değilHer ikisinide oynamış biri olarak söylüyorum kesinlikle move
Move'da 2 player oynayamıyoruz abimle uzun boylu olduğumuz için iç içe durmamız gerekiyor ve çok rahatsız ediyor.Zaten PSP Vita çıksın PS3 tarih olur.Sony Yetkileri bile tereddüt ediyordu PS Vita çıkarsa PS3 satılır mı diye :m08: .Ailem söz vermişti ama durumlar bu ara şıkışık olduğu için alamıcaz kırılması zaman alabilir ama eminim bütün hackerlar bu alete yönelicek ve kırılacak.Açıkçası 2012'nin 4. ayına tam hazır bir şekilde çıkacağını düşünüyorum.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)