Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
Hikaye Ekle

Ps 3 Geliyoooo :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan guneygun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 72
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

PS3 almadan önce araştırsaydın gidip xBox360 bide Kinect alırdım al bak göstereyim bi video aldıysan çok pişman olucaksın.^^

PS3 almadan önce araştırsaydın gidip xBox360 bide Kinect alırdım al bak göstereyim bi video aldıysan çok pişman olucaksın.^^

Teskkur edrm ama :/ Bilmemki Ne Gerek War :D Oyun aLıcam Full Oynucam Kalkmıcam :D PC ramda Cok Dusuk Zten İntikamımı AC Den Allıcam :D aa o Xbox Alabilirim Bide Biraz Kilo Varya Belki Duser :D

move, kinect den daha iyi. Kinect de doğru düzgün oyun yok. Movedaki gibi gerçekçi değil :) Her ikisinide oynamış biri olarak söylüyorum kesinlikle move

move, kinect den daha iyi. Kinect de doğru düzgün oyun yok. Movedaki gibi gerçekçi değil :) Her ikisinide oynamış biri olarak söylüyorum kesinlikle move

Move'da 2 player oynayamıyoruz abimle uzun boylu olduğumuz için iç içe durmamız gerekiyor ve çok rahatsız ediyor.Zaten PSP Vita çıksın PS3 tarih olur.Sony Yetkileri bile tereddüt ediyordu PS Vita çıkarsa PS3 satılır mı diye :m08: .Ailem söz vermişti ama durumlar bu ara şıkışık olduğu için alamıcaz kırılması zaman alabilir ama eminim bütün hackerlar bu alete yönelicek ve kırılacak.Açıkçası 2012'nin 4. ayına tam hazır bir şekilde çıkacağını düşünüyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri