Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

TurkMmo Forum Yöneticisi chakarmt2 İle Röportaj Yaptık

• Konuyu başlatan Rien
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 1
  • Görüntüleme 409

Rien

Yönetici
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Yönetici
Dergi Editörü
Yönetici
Turnuva
Admin
Yarışma
VIP Üye
Paylaşım
Konular
1,185
Online süresi
26g 11277s
Reaksiyon Skoru
2,666
Altın Konu
32
Başarım Puanı
344
TM Yaşı
16 Yıl 5 Ay 5 Gün
MmoLira
18,413
DevLira
90

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

yonetici.png

chakarmt2

-Kendinden kısaca bahseder misin (İsmin, Yaşın,Yaşadığın Yer, Memleketin, Mesleğin vs.)?

Adım Toprak , İzmirde yaşıyorum memleketim Malatya :D şu an 20 yaşındayım :)

-Turkmmo.com Maceran nasıl başladı?

Sanırım 9-10 yaşlarındaydım metin2 için hile ararken bulmuştum forumu.Uzunca bir süre kayıt olmadım daha sonra 2012 de kayıt olmaya karar verdim Turkmmo'ya öyle başladım :)

-TurkMmo'nun senin hayatındaki yeri?

Uzunca bir süre çok önemli bir yeri oldu diyebilirim.Liseye geçince uzaklaştım forumdan 2-3 sene.Bu kış geri dönmek istedim hem boş vaktim var hemde forumla ilgilenmek güzel.Sorumluluk almak insanı olgunlaştırıyor diye düşünüyorum :)

-Forumda en cok zaman geçirdiğin bölüm hangisi?

Özel olarak öyle bir bölüm yok şu an .

-Turkmmo.com'da yaşadığın, unutamadığın bir anın var mı?

İlk Uzman Üye olduğum ve ilk Deneme Mod. olduğum zaman cidden çok mutlu olmuştum :D

-Nickinin bir anlamı var mı? Neden bu nicki seçtin?

Küçükken PvP açmak istiyordum adının ÇakarMt2 olmasını istemiştim.Çakaralmaz'dan geliyor nick.Çakaralmaz çok eski bir silah.

-Hangi takımlısın?

Fenerbahçeliyim :)

-Moderatörlük ünvanı geldiginde neler hissettin?

Çok heyecanlanmıştım ilk başta acaba yapabilirmiyim diye.İnanın ki insan herşeyi zamanla öğreniyor korkacak birşey yok cidden :)

-Hayatında olmazsa olmaz dedigin seyler varmı ?

İnternet telefon, bilgisayar ve tabii ki sevdiklerim ve ailem :)

-Ne tarz müzik dinlersin? Sevdigin bir kac sanatcıyı paylasırmısın?

Genelde hiphop, trap ve deep house dinliyorum.Travis Scott, 21 Savage , Gunna , Roddy Rich, Ezhel en sevdiğim rap sanatçılarıdır.Deep house kısmında özel bi beğendiğim biri yok OWSLA müziklerini seviyorum bide Skrillex' i çok beğenirim.

-Bos zamanlarınızda neler yaparsın ? Hobilerin nelerdir?

Müzik prodüksiyonu ile uğraşıyorum.Kitap okumak çok klişe olcak ama severim okurumda.Bir de Youtube'da zaman öldürürüm :D

-Birazda aşktan bahsedelim, aşka inanırmısın? Hayatında biri varmı?

Eskiden inanırdım.Artık o kadar inanmıyorum.Seni üzmeyecek beraber vakit geçirip bir şeyler paylaşabileceğin bir insanın hayatımda olmasını isterdim.Sadakat aşktan daha önemli bence.Hayatımda biri yok şu an :)

-Turkmmo.com da belli mevkilere gelebilmek gerçekten çok zor. Bu konudaki düsüncelerin nelerdir?

Eğer insanlara iyi davranırsanız.Yapmanız gereken şeyleri yaparsanız o kadar zor değil.Zaman ve sabır lazım diyebilirim kısaca.

-Turkmmo.com'da veya forum dışında kendine örnek aldığın kişiler var mı, varsa kimler?

Steve Jobs ve Michael Jordan her anlamda idolümdür.Forumda Tranquillo ve ShineSun diyebilirim :)

-Hayatta yapmaktan en çok mutlu olduğun şeyler nelerdir?

Müzik yapmak.Arkadaşlarımla takılmak, gezmek.Bir de basketbol oynamak :)

-Şu anda yapamadığın ve en çok yapmak istediğin şey nedir?

Profesyonel olarak müzik prodüksiyonu ile ilgilenip bu işten para kazanmak.

-Forumda sevdigin bir kaç kişiyi bizimle paylasırmısın?

Tranquillo, AsilZade, ShineSun 'ı söyleyebilirim.Forumda ki herkesi çok seviyorum fakat forum içinde bu insanlar benim için farklıdır her anlamda bana yardımcı oldular ve oluyorlar :)

-Forumda gercek hayattada tanıdıkların varmı? Kimler ?

Hiç kimse ile gerçek hayatta tanışmadım :)

-Turkmmo.com'un bu kadar güclü bi site olmasını neye baglıyorsun ?

Yönetimi çok kaliteli ve işler düzenli işliyor.Yani insanların gördüğü gibi dümdüz bir forum değil kafamıza göre birşey yapmıyoruz forumda.Bu disiplin foruma yansıyor ve başarıda burdan geliyor bence.

TurkMmo Forum Yöneticisi @chakarmt2 'ye Benimle Röportaj Yaptığı İçin Çok Teşekkür Ediyorum. Ayrıca Kendisiyle Tanıştığıma Çok Memnun Oldum. :)
Kendisine Hayatında Başarılar Diliyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri