puhahaha 6-7. efsun diosnuz ya sizin oynadiginiz oyuna istedigi kdr 6-7.efsun olsun 150k vuramaz 6-73.efsun kullanmamis olsak yedircekler ya
editden baska bişi deil bu yaptınız
editden baska bişi deil bu yaptınızedit deil arkadaslar 6.7 efsunlari var o kadar
arkadasım zamanında bizde o efsunlarla oynadık baska bi serverde +5 savaşcı taşlı +9 yarı insan ve 6.7. efsunla beraber + %80 savaşcıya karşı güç vardı (her itemde +%10) ve üstümde yarı insan kılıcıyla beraber % 55 yarı insan bonusu varken bile savunmasız adama ruh vuruşuyla kritikle max 70k vuruyordum nasıl oluyoda 170k oluyor orasını anlamadım...
Qsk1 bence sen h,c 6-7 efsunlu çar oynamamışsında ondan konuşuyosun.
:m08: sana sadece gülüyorum 6.-7. efsyb oynadim evet hemde arkadasin hamachi serverinda full +5 tas full 6-7 efsun ayrica efsun yüzdeleride %20 di full kritik yari insan delici oynadim nedense snn gibi vuramadin diceksinki o serverda herkezde ayni seviye itemler var ama yeni baslamis itemleri ezik birine en fazla 50 k vurabiliyordum :S birak bu işleri editden baska bişi deilsin sen istedigini söle benim fikrim degismez o kdr savunmasiolan insanlara 150k 200k yuh yani :m08:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)