noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
[DEV]AB 1
[DEV]AB
R 1
Roksam
Hikaye Ekle

! Lyka ! (ŞüpheLi)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 24hakan24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 39
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1.si ban atmak istiyosan elinden geleni ardına koyma ssyide koyacagım.

1-2 tane bulmak istiyosan sor jinnoda 3482934823094 tane verirler sana merak etme :)

Ve Bu arkadaş savaşçı oldugu için bu damageyi yedi savaşçılara karşı + güç var . Saglam bi suraya sorun bakalım mesela Parlemente tek atamıyorum hatta bütün skilleri vurursam ölüyor.

1.Ban'ı ben atmıyorum
2.Madem
3482934823094 kişi senden şikayetci...

Benim üstümde savascilara karsi %100 güc + sahin kalkan + +5 savasci tasi var en fazla 29 k vuruyorum, senden kac lvl yükseğim.Herkes editli diyosa yapacak bişey yok.Sonun voLwy, chucky gibi olmasın.Oyunun açilmasini beklicem ama parlemente tek atamiyosan az editlemişlerdir. :)

KeNjİ;535626' Alıntı:
1.Ban'ı ben atmıyorum
2.Madem
3482934823094 kişi senden şikayetci...

Benim üstümde savascilara karsi %100 güc + sahin kalkan + +5 savasci tasi var en fazla 29 k vuruyorum, senden kac lvl yükseğim.Herkes editli diyosa yapacak bişey yok.Sonun voLwy, chucky gibi olmasın.Oyunun açilmasini beklicem ama parlemente tek atamiyosan az editlemişlerdir. :)

348543098524095 kişi benden şikayetciyse umrumda deil aksine daha mutlu olurum demekki saglammışım :)

sendeki savaşcılara karşı güçün 2 katı var bende en az ve yarı insan olarakda öyle taş +6 ve sen kilic savunması yaptıgını ben Krtk Delici yapıyorum.LvL in farkı olmıyıcagını bilmen lzmdı.

O dedigin adamları tanımıyorum ama sonumu görünce hepinizin yüzünü kızaracagı zamanı biliyorum :)

348543098524095 kişi benden şikayetciyse umrumda deil aksine daha mutlu olurum demekki saglammışım :)

sendeki savaşcılara karşı güçün 2 katı var bende en az ve yarı insan olarakda öyle taş +6 ve sen kilic savunması yaptıgını ben Krtk Delici yapıyorum.LvL in farkı olmıyıcagını bilmen lzmdı.

O dedigin adamları tanımıyorum ama sonumu görünce hepinizin yüzünü kızaracagı zamanı biliyorum :)

1.O kadar kişi şikayetci ise güclü sayilmazsin sadece zanlı sayilirsin.
2.Benim itemlerimi hiç görmedin o yüzden yorum yapma bana karşı, üstemde ne bonusu var, ne kadar kritik var loncamdaki adamlar bile bilmiyo sen nasil benimkinden daha iyi diyebiliyosunki? Bunu demen saçmaladığını gösterir.
3.Editli olduğunu 100 kişi söylüyo
4.Benim hoş görülü davranışımı yanlış anlama bu senin kibirlenmeni gerektirmez böle bi konuda.
5.Kilit...Yapacaksan yap açiklamani çünkü banlattirmam için elimde yeterli kanit var.

Herkesin editli demesi birşey değiştirmez.Önemli olan kanıt.Statları vs vs. koysun öyle karar verin böyle karar vermeyin lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri