- Konular
- 660
- Reaksiyon Skoru
- 1,060
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 270
- MmoLira
- -22
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Öncelikle yazıma başlarken itemleri kaybolan oyunculara haddim olmasa da özürlerimi iletiyorum.İlgili konulara (ss bulundukça) +rep vermeye çalışacağım.İtemlerinizin kaybolmasının sizi oyundan soğuttuğunu,ve emeğinizi yok edebildiğini biliyorum.Sorunu hala yaşayanları da görüyorum.Kanıtlı bir şekilde bize gelmek için item fotolarınızı şimdiden çekin derim.İtem iadesi yapmıyoruz,ancak bari forumda yardımım dokunsun.İtemlerinizin kaybolmasından lütfen bizi de suçlu tutmayın!Sizin de dikkat etmeniz gereken unsurlar var.
Bu Unsurlar:
Oyunla ilgili duyurulara ulaşmak için:Buraya tıklayınız.
Mars Serveri Bölüm Editörü:M@STER
Ayrıca sorunun yakın zamanda çözülmesini umuyoruz.
Bu linke de göz atabilirsiniz:http://www.turkmmo.com/mmomt2-duyurular/1468243-mars-acildi.html#post5825867
Bu Unsurlar:
- Öncelikle,bakım öncesinde uyarı yapıldığı anda çıkmalısınız.Bakımlar item efsunlarının,taşlarının,yükseltme değerinin ve hatta kendisinin kaybolmasına neden olabilir.Değerli bulduğunuz itemlere göz dahi gezdirmeyin,taşıma işlemleri,ticaret vb.yapmayın.
- Bakım sonrasında ise 15 dakika bekleyin oyun iyice canlansın.Çünkü bir sorun durumunda ikinci bir bakımda olma olasılığı çok azda olsa vardır.
- Bir itemi depodan aldım,verdim,ticaret,sürekli attım showlar yaptım vb.olaylar olmasın.Bakımda bu itemler öncelikle gidebilir.
- Bir başka olayda oyunda hiçbir durum yokken itemlerin kaybolması,bu tamamen oyunla alakalı ve gerçekleşmesi bana bile çok ilginç geliyor.Bir süre oyuna bile girmeyebilirsiniz.
- Son olarak sizden,bu sorunun bittiğini (biterse) aşağıdan mesaj olarak belirtmenizi rica ediyorum.
Oyunla ilgili duyurulara ulaşmak için:Buraya tıklayınız.
Mars Serveri Bölüm Editörü:M@STER
Ayrıca sorunun yakın zamanda çözülmesini umuyoruz.
Bu linke de göz atabilirsiniz:http://www.turkmmo.com/mmomt2-duyurular/1468243-mars-acildi.html#post5825867
Son düzenleme:
- Konular
- 238
- Reaksiyon Skoru
- 70
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 117
- MmoLira
- -11
- DevLira
- 0
Konu cok yararlı . İlginize teşekkür ederiz fakat bence oyuncular sorun cözülene kadar sabredip 2-3 gün oyuna ara verseler hem kafaları rahat olur hemde böyle item kaybı gibi bir sorun yaşamazlar .
Oyuna aylarca emek verip item yapan sizlersiniz . Emeklerinizi bir inat yüzünden kurban etmeyin bence . 2-3 gün girmeyin . Bu sorunları mazur görün . Girmediginiz sürede hem sorun düzelir hem item kaybı yaşamazsınız . Sonucta en kaliteli , en iyi pwp de oynuyoruz . Nadir gelişen bu tip sorunlara biraz daha sabırlı olmakta fayda var . Bu sorunu cözmek icin herkes elinden geleni yapıyor
Oyuna aylarca emek verip item yapan sizlersiniz . Emeklerinizi bir inat yüzünden kurban etmeyin bence . 2-3 gün girmeyin . Bu sorunları mazur görün . Girmediginiz sürede hem sorun düzelir hem item kaybı yaşamazsınız . Sonucta en kaliteli , en iyi pwp de oynuyoruz . Nadir gelişen bu tip sorunlara biraz daha sabırlı olmakta fayda var . Bu sorunu cözmek icin herkes elinden geleni yapıyor

- Konular
- 1,379
- Reaksiyon Skoru
- 755
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 215
- MmoLira
- -499
- DevLira
- 0
Konu için de teşekkürler 

- Konular
- 3,814
- Reaksiyon Skoru
- 343
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 375
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
teşekkür ederim
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)