noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Wall Hack Bulundu Yeni 7/Agustos/2011

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kraly456
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 860
Özür Dilerim Yalan Yazdım Başlıgı Ama Size Bu Wall Hacklar Gerekli Degil Pro Lar Wall Kullanıyor Ve Envanter Bir Cocuk Da Envanter Vardı Adını Bilmiyorum

Beni Hic Öldüremiyodu 1 Kere Bile Arkacılık Yapmadım Hep Önden Saldırıyordum

Artık Bazıları Öldürünce Düşünürüz Biz Bir Hack İndirelim Hadi Diye

Ama Bu Cok Yanlış Bişey Cünkü Ben Kendim Bir Pro yum Amaa yine 2 kere ölüyorum Bunda Bir Sakınca Yok

Ben Wall Kullansam 2 Dakkada Arkasından Qelrim oh ne rahat Narkotik Ali Wolfteam 1 si gibi ben öldüremiyordum ama Pro Olunca Anladım Ne Yaptıgını İlk Kafasından Buluyor Ve Önünden Cıktımı Öldürüyor Wall Diyorlar Ama Wall Degil

Bazıları Envanter Buluyor Bazıları Wall Ama 2 sini kullansan da bir kişiyi düzgün bir şekilde Alamazsın İlk Kafanda Kurucaksın Oyunu Sonra Oynuyacaksın

Bu Şeyler Alıntı Degil Alıntıysa Banned Atın

Ben Dün 27 Kişiyi Elverci EC Le Aldım Tek Seferde Hep Kafa Sizde Böle Ola Bilirsinz Önce Kafanızda Kurun Yeni Başlayanlara Taktik

1 Düzgünce bir adamı Görünce Ölmeyi Düşünü Ve Dalın Gardiyi Noramelle bile Ala Bilirsiniz Ama Wall I Calıştırınca Adam Bir Bakar Ki Ordan Cıktınız Ve Sizi Öldürdü Mesela Ben Pusarım Herkeze Dalarım Diye Düşnüüenler War

Ya O Adam Arkasınna Bakınca Sizi Görüp Öldüre Bilir Bü Yüzden Düzgün Oynayın

Ölüm Oyunu Taktikleri:Ölüm Oynunda Oynamayı Bilmeyenleri En İyi Sahasıdır Ama Gücünüzü Orda Göre Bilirsiniz

Kurt AvıC:Bir Kurtta Size Dallan Olursa Hemen Zıplayın Miss Vurur Ve Kafasına Daha Cok Mermi Gider Düz Vurmayla Canını Toplaya bilir Dikkatli Olun

Kurt AvıR:Bu Saten En Zor Av Can Toplamamakla Siz Kurt Olup Hepsini Öldürün Bunun Taktigi Saten Kurtlara Kalmıs Bişey :D

Ölüm Oyunu Kurt Vs Kurt:Sakın Önden DALMAYIN Gardi Alırlarsa Arkasına 2 tane vuurus yapın Ama Düz Olsun Cünkü 50 50 götürüyor Normal Kurtlar

Ex İşgal:Hep Arkadan Gidin Adamlar Sizi Öldüre Bilir Kurt Olup Orada Dolaşıp Adamınn Arkasından Kil Alabilirsiniz

İşgal C : Hep Önden Gidinki Kafa Ver Bilesiniz

Ben Size Bu Kadar Bir Taktik Vere Biliyorum İnşallah Sizde Bana +Repimi Vere Bilirsiniz :) Yeni Başlıyanlar İcin İdeal Bir Secim :ka19:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri