IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Herkese tesekkurler!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tolgahan4499
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 663
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tolgahan4499

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
30
Çözüm
1
Reaksiyon Skoru
8
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 10 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
77
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bu turkmmo sıtesını kurana tesekkurler.Arkadaslar bn dedım sw kurcam.Tabıkı hemen googleye gırıp turkmmo yazdım.Bılıyorumkı turkmmo sıtesının pvp server kurmada 1 numaralı sıte olduğunu.Gırdım konu acmıslar pravıte server kurmak ısteyen glsın bn aralarından DarkPoneix ın :http://www.turkmmo.com/metin2-private-server-kurulumu/94087-hamachi-pvp-server-npc-editli-reg.html bu konusunu actım videoyu flan ındırdım kurdum sw yı cok detaylı anlatmıs.Sonra gldı sıra GM olmakta sonra CTRL lenın konusu olan http://www.turkmmo.com/metin2-priva...728-local-server-ile-ilgili-hersey-burda.html buna gırdım bktım gm oldum herkese tesekkurler.Sonra dedım bnım swme kımse gıremıyor.Benım sw gırecekken arkadaslar sunucuğa bağlanacakken hatasını alıyorlar dedım msnemı verdım bu sıtedekı bazı ıyı arkadaslar msnemı eklemıs.Kardes portmap acıkmı dedı Umıt dıe arkadas dedım dosyalarda var ama acmadım ac dedı actım gercektende swme gırmeye basladır bu sıte cok ıyı bır sıte yardım eden herkes hakkını helal etsın GM olmayı cok ısterdım oldum en sonunda.Ama arkadaslar bır sorunum var 1. köy harıc her yer buglu Emre-28 ın %100 tum maplar acık konusuna tıkladım ındırdım bı tane not defterı gıbı dosya actım yazılar var demıs servere gırerken acın actım ama hıc bısı değısmedı.Ama blkı bn kullanmayı bılmıyorumdur.RARdakı dosyayı gırdım sonra onu alta koydum sımgesı cıktı servere öle gırdım yanlısmı yaptım bılmem ıstersenız sız deneyın ıste konu :
http://www.turkmmo.com/metin2-priva...2032-100-tum-maplar-acik-portmap-linkler.html
lafın kısacası buda cözulursa super olcak serverıme gırmek ısteyenler:
ağ adları:

Edit//

sıfreler:123 (hepsının sıfresı bu 123)

mc.exeye:5.68.118.61
yazın
Serverım 7/24 saat acıktır ınanmayan glsın serverın kapalıyken görurse sw yı sılmeyen ******* :D
LAG hıc yoktur yanı :0
Serverımden göruntuler:

Arkadaslar konu dağılmasın lutfen bugları nasıl ortadan kaldıracağımı sölyeyın msnesını veren versın.1.köy harıc her yer buglu
Serverıme gırenlere GM yardımı coktur.Istedığı kdr para + 94 lvl ve ıtem yardımı verılır.Buglar ortadan kaldırılsın görun swmı :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yardım etsın bırı mapları nasıl acacağız.VE swme gırın :D

xD Ümit Dediği Benim (: Saygılar Herkeze Kral Bir Hamachili Pvp Server Kurulur !

aga sein sw dolu hep

knk ben oynudoudum bi ara kardesın yusunden cıktım ....cok havalnamıstı ..bide GM yapmısın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri