ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Kaliteli güvenilir hostıng aranıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lightining
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 687

Lightining

Level 7
TM Üye
Konular
176
Reaksiyon Skoru
97
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 7 Ay 2 Gün
Başarım Puanı
117
MmoLira
-4
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

MERHABA ARKADASLAR BU 2'NCI KONUM OLACAK AMA BU KONUDA BI FIKRIMIDE BELIRTEYIM CİDDİ ANLAMDA ÇOĞU HOSTINGLERDE INANILMAZ BUYUK PROBLEMLER VAR. ARGO KELIMELER KULLANIP TERS KONUSAN INSANLAR VAR. ILETISIMDEN NUMARASINI KOYMUS ADAM ARIYORUM AÇMIYOR HADİ GERİ DÖNSE TAMAM DERIMDE GERIDE DONMUYOR. ÖRNEGİN BİR FİRMA VARKİ HİÇBİR TÜRLÜ ULAŞAMADIM. Fiyat konusuna gelince Bazı fırmalar 2 gb ram ıle 500 onlıne 0 lag dıyor bazı fırmalar ıse 6 gb ram ıle 350-500 vb onlıne sayısı belırtıyor. Bunun acıklamasını yaparsanız ve benı bılgılendırırsenız cok sevınırım. Kımse yazdıklarımdan yanlıs bırsey anlamasın ama bende bu zamana kadar metın2 server actım Her bılısım serverı alana kadar ugrasıyor destek kısmında Inanılmaz bır dusus oluyor. 3 Aylık peşin verebilecegim bir bilişim arıyorum yaklasık 500-600 onlıne ı sorunsuz lagsız kaldırabılecek Özellıkle soyluyorum 4 ch acık 500-600 onlıne olacak sekılde Bır paket ıstıyorum. Yardımcı olacak fırmaları beklıyorum arkadaslar bu konunun altına kopyala yapıstır yapacak fırmalar hıc yazmasın ayrıca buradan ıletısıme gecerek sonrasında ılgılenmeyecek fırmada hıc konu altına yazmasın. Gerçek ilgi gösterebilecek ve ''ben bu ısı en ıyı yapan fırmayım'' diyebilecek firmaları buraya bekliyorum İyi günler :)

Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

Buyuksunucum.com'u öneririm.

Buyuksunucumdan al

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri