Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Gm Arıyosan

adanalixs01

Level 1
Üye
Konular
5
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
Başarım Puanı
43
TM Yaşı
14 Yıl 9 Ay 22 Gün
MmoLira
4
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Adınız : yusuf
Soyadınız :tanur
Yaşınız :31
Yaşadığınız Yer :adana
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : 14 yıl desem
Günlük Online Süreniz : zamanım oldugu kadar
Özellikleriniz : extra ozelıgım olsa yetenek sizsinize katılırdım
İletişim Adresi (E-Posta, Skype
vb.) :msn hadesmt21@hotmail.com
Cep 538 641 74 59
Diğer / Ek : Arkadaslar ben onlıne oyuncu cekemem cekme yetenegım olsa kendı sunucumu kurardım cok sayıda kurdum tercıhım emek sw babam olsa emek sw acımam belkıde bu yuzden hep kaybettım cok para harcadım ve cok paramı aldı bu sunucular calısmadıgım sunu kalmadı desem yerıdır para sıkıntım yk ama bende bır ruh var o0 ruh da kımseye acımıyor her turlu sorunu cozme yetenegım var tlf uz<erınden bıle kapalı sw acma gıbı yetenegım var yetenek derken bunlar calısma ıle oluyoır tabıkı kısaca sole dıyım Yneı ıtem ekleme mab ekleme ıc ıtem ve zırh silah bonus ve extra ozelık ekleme pack oto pack oto pack com. işe tabıkı hack karsı onlem alma yazılım
sıte duzenleme bu cok onemlı sıte bır server ıcın cok onemlı sıte demek guven demek: bana guvenecek arkds yok onlıne getır sunu verrrım degıl
50 tl server alsın onu 1 ayda kral ederım benım amacım sw acmak degıl bır oyunun parcası olmak sw acmak kolay 70 tl 80 tl bır sw acıp yonetırsın : su dk benım harcadııgm para 90 tl gunluk ıckıme ben sw degıl 1 hafta ıcınde sunucu alırım kımseden bır sey ısdegıım yk sadece ayrdımcı olmak sunucu alıp fıles npc ıtem eklem slot dusen yank bonus ıtem ekleyemeyenler ıcın maksat yardımcı olmak yogsa gm olsam ne yazar olmasam ben reklam yapapam ben oyun kurucusuyum en kotu fıles verın 30 dk ıcınde pro sw yaparım pack acma kapatmak ıtem ekleme mab ekleme bır fıles 2 sunucu ekleme bılmedıgım tek sey reklam yapamamak :)) anlatacaklarım bu kadar : ADANA MERKEZ KAFASINA GORE HERKEZ

Başarılar, 70-99Lv files, ulusal sunucu ödeme yapıldı. Teslimat bekliyorum. Uygunsa Skype ekleyiniz ; mertalasun

skybe : yusuf.tanur Mesaj bugun gordum hale arıyosan konusabılırız

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri