Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Yakamoz, MMoMt2'nin En Eski Loncasıdır 

Yakamoz, MMoMt2'nin En Eski Loncasıdır![]()
sana göre en eski
en eski ve köklü lonca ANKA oldu
kovduklarım bir araya gelp yakamoz u oluşturdu 
Yakamoz, MMoMt2'nin En Eski Loncasıdır![]()
O öyle değil Emin krdesim. Benm bi loncam vardı o bile yakamozdan eskiydi düşün yani , anka en eski lonca sw'de yakamoz bi süre esti gürledi sonra söndü ateşleri , bu personel müdürlerinin olduğu zamanlar işte. 30 Kişi 3 kişiye karşı köy bastıkları zamanlar .d Ama fazla sürmedi alevleri sonuç budur.
Not : Yakamozun 50 adamı varsa 40 ı bizden gitmeydi
Son düzenleme:
Öncelikle Mrb herkese.
Bn Size bunu söliyeym yakamoz fln alayı bos muhabbet çünküüüü adamlarn aklı fikri yalakalık.Ortam fln yok.Var olmuşsa bile bn görmedim bn hep uzaktan izledm.Ancak savas oldugu zaman bni cagırılardı.Veya böle işde ne bileym bişey oldugu zmnlarda gel derlerdi.Dostluk ortamı bn görmedm onlarda.Herkes kndi dlgasındaydı.Bunu eski bir mmomt2 oynayıcısı olarak sölüorm.Bnden size tavsiye kafanz nerde rahatsa oraya gidin hatır için kndinizi kasmayın!
Bu arada emre bnde Ronaldo hastasıyım resme bayıldım.d Hastasıyız Dedee
Bn Size bunu söliyeym yakamoz fln alayı bos muhabbet çünküüüü adamlarn aklı fikri yalakalık.Ortam fln yok.Var olmuşsa bile bn görmedim bn hep uzaktan izledm.Ancak savas oldugu zaman bni cagırılardı.Veya böle işde ne bileym bişey oldugu zmnlarda gel derlerdi.Dostluk ortamı bn görmedm onlarda.Herkes kndi dlgasındaydı.Bunu eski bir mmomt2 oynayıcısı olarak sölüorm.Bnden size tavsiye kafanz nerde rahatsa oraya gidin hatır için kndinizi kasmayın!

Bu arada emre bnde Ronaldo hastasıyım resme bayıldım.d Hastasıyız Dedee

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)