hala çocukluk peşindesn ben item için kmsenn yanında durmam siz değilm gerçi öyle itemelr sizn elinişze geçse hemen alıp kaçarsınız 

Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
MADEM O KADAR DELİKANLISIN SEREF SAVAS DIYORDUN BAKIMDAYKEN 2 GUNDUR SAVAS ACIYORUZ SAVAS KABUL ETMIYORSUNUZ BOŞ BOŞ KONUSUP DURMA BURDA LAFLA PEYNİR GEMİSİ YÜRÜMEZ BİZ ACTIK SİZ KABUL ETMEDINIZ BOSUNA LAF KALABALIGI YAPMA BURDA İCRAAT GÖSTER
BİZ LAFLARIN DEİL İCRAATLARIN HASTASIYIZ
İFTARDAN SONRA DEDİNİZ GENE KABUL ETMEDINIZ NE BU KORKU ANLAMADIM 
Boş ver belki açık adam yoktu :l03:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
MADEM O KADAR DELİKANLISIN SEREF SAVAS DIYORDUN BAKIMDAYKEN 2 GUNDUR SAVAS ACIYORUZ SAVAS KABUL ETMIYORSUNUZ BOŞ BOŞ KONUSUP DURMA BURDA LAFLA PEYNİR GEMİSİ YÜRÜMEZ BİZ ACTIK SİZ KABUL ETMEDINIZ BOSUNA LAF KALABALIGI YAPMA BURDA İCRAAT GÖSTERBİZ LAFLARIN DEİL İCRAATLARIN HASTASIYIZ
İFTARDAN SONRA DEDİNİZ GENE KABUL ETMEDINIZ NE BU KORKU ANLAMADIM
![]()
Konuya ne zamandır bakıyorum yorum atma gereki duydum aslında pek tartısmaya girmem ama neyse konumuza dönelim.Sonuna kadar YAKAMOZ var olucakdır bunu herkez iyi biliyor.Milletin derdi YAKAMOZ olmus ki baska seylerle bizim loncamızı karsılastırıyorlar.Çünki lonca diyince YAKAMOZ akla gelir ve daima bir üstünlük olmustur.Cünki bu topluluk savas icin toplanmıs degildir sadece.Dostlugun,kardesligin,birligin,yardımlasmanın bir bütün seklinde oldugu bir toplulukdur.Unutmayın ki Efsaneler ölmezmis diye bir tabir vardır bu onu temsil ediyor.Size gelince ergenler kime dedigimi yazıyı okuyunca az cok anlarlar.Unutmayın ki bir lonca savasa giremiyor ise gücsüzdür anlamına asla gelmez.Ogle bir birlesme olur ki bir lonca icerisinde onu dısına yansıtırsın o güzellik zaten diger kisileri kıskandırmaya yeter.Uzun lafın kısası bence bu konu uzayıp gitmesin kimsede kendini avutmasın.
İyi forumlar..![]()
Dostluk kardeşlik birlik öylemi :m08::m08::m08:
Efsane diye BamBaska dan ANKA dan bahsedicektin heralde ?

Lonca diyince yakamoz akla gelmez sıgınma kampı diyince yakamoz akla düşer

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)