Konuya ne zamandır bakıyorum yorum atma gereki duydum aslında pek tartısmaya girmem ama neyse konumuza dönelim.Sonuna kadar YAKAMOZ var olucakdır bunu herkez iyi biliyor.Milletin derdi YAKAMOZ olmus ki baska seylerle bizim loncamızı karsılastırıyorlar.Çünki lonca diyince YAKAMOZ akla gelir ve daima bir üstünlük olmustur.Cünki bu topluluk savas icin toplanmıs degildir sadece.Dostlugun,kardesligin,birligin,yardımlasmanın bir bütün seklinde oldugu bir toplulukdur.Unutmayın ki Efsaneler ölmezmis diye bir tabir vardır bu onu temsil ediyor.Size gelince ergenler kime dedigimi yazıyı okuyunca az cok anlarlar.Unutmayın ki bir lonca savasa giremiyor ise gücsüzdür anlamına asla gelmez.Ogle bir birlesme olur ki bir lonca icerisinde onu dısına yansıtırsın o güzellik zaten diger kisileri kıskandırmaya yeter.Uzun lafın kısası bence bu konu uzayıp gitmesin kimsede kendini avutmasın.
İyi forumlar..
İyi forumlar..

efsaneye inanan cocuklar sizin gibiler masallara romanlara inanırlar 

Son düzenleme:
ben senmiyim item için bir kişinin yannda duracak unutma ben item için kimsenn yannda durmam 3 senedir aynı yerdeyim ben sizn gibi don değiştirir gibi lonca değiştirmiyoruzbiz sen gibi ithem icin götümüzü vermeyiz![]()
lonca deiştirmek ithem almak mı oluyor kendınle karıstırma benı kimin ne oldugunu herkes biliyor kafana sok 

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)