romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı Forumda Hikayelere Yorum Yazamıyorum Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aliyldrim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 53

Aliyldrim

"Anı yaşa, anılarda hapsolma."
Uzman
Konular
16
Çözüm
1
Online süresi
7d 19h
Reaksiyon Skoru
268
Altın Konu
0
TM Yaşı
9 Ay 23 Gün
Başarım Puanı
75
MmoLira
2,863
DevLira
21
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba

Forumda paylaşılan hikayelere yorum yapamadığımı fark ettim bunun bir kısıtlama mı yoksa gözden kaçan bir durum mu olduğunu merak ediyorum

Ayrıca konu açma sırasında kategori seçimi kısmında küçük bir geliştirme önerisinde bulunmak istiyorum Forumda çok sayıda kategori bulunduğu için uygun kategoriyi bulmak zaman zaman zorlaşabiliyor Kategori seçim ekranına bir arama kutusu eklenmesi kullanıcıların istedikleri kategoriyi daha hızlı bulmalarına ve konu açma sürecinin daha pratik hâle gelmesine yardımcı olabilir.

Değerlendirmeniz için teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.

Merhaba

Forumda paylaşılan hikayelere yorum yapamadığımı fark ettim bunun bir kısıtlama mı yoksa gözden kaçan bir durum mu olduğunu merak ediyorum

Ayrıca konu açma sırasında kategori seçimi kısmında küçük bir geliştirme önerisinde bulunmak istiyorum Forumda çok sayıda kategori bulunduğu için uygun kategoriyi bulmak zaman zaman zorlaşabiliyor Kategori seçim ekranına bir arama kutusu eklenmesi kullanıcıların istedikleri kategoriyi daha hızlı bulmalarına ve konu açma sürecinin daha pratik hâle gelmesine yardımcı olabilir.

Değerlendirmeniz için teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.
Ekran görüntüsü atabilirmisin acaba ?

Ekran görüntüsü atabilirmisin acaba ?
Merhaba şuanda böyle bir sorun mevcut değil geçen zamanda bilgisiyarı yeniden başlatmış oldum belki bu sorunu çözmüştür bilemiyorum

Merhaba şuanda böyle bir sorun mevcut değil geçen zamanda bilgisiyarı yeniden başlatmış oldum belki bu sorunu çözmüştür bilemiyorum
Hikayede ctr+scroll ile büyütünce tekrardan aynı sorun oluyor

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri