Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
evet arkadaşlar biliyoruzki mavi ülkeden çoğu arkadaşımız kırmızı ülkeyi tercih etti
bunun nedeniin bilmiyorum ama herhalde oyundaki dengeyi eşitlemeye çalıştılar.ama kötüde olmadı iyide olmadı.yani bu konuya ben tarafsız bakıyorum.onlara kırmızı ülkede başarılar dilerim:l04:. ya siizn yorumunuz? bu arada ben siyahceket bilen bilir iyi oyunlar
bunun nedeniin bilmiyorum ama herhalde oyundaki dengeyi eşitlemeye çalıştılar.ama kötüde olmadı iyide olmadı.yani bu konuya ben tarafsız bakıyorum.onlara kırmızı ülkede başarılar dilerim:l04:. ya siizn yorumunuz? bu arada ben siyahceket bilen bilir iyi oyunlar

evet maviden kırmızıya geçen arkadaşlarımız yada geçmeyi düşünenler nicklerini yazarlarsa sevinirim

evet arkadaşlar bazı adam akıllı oyunu oynamayı bilmeyenler güzelmi güzel sağlam mı sağlam mavi krallığı bırakıp dandik mi dandik ezik mi ezik bir krallık olan kırmzı krallığa geçtiler onların ezq olduklarını soluorm ancak o ezq yerde nasıl item bulacaklar merak ediorm bizden alacaklar onlara bizim ülkenin kapıları bizim krallğa geçene kdr kapalıdr haberleri ols onlara slm soleyin :l04: by by ben kim diye sorarsanız BlckJck sura yım xD hepsini beklerim ws ye
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)