Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Siyahceket knk ii yha bn maviydim geçtim kırmızıya daha zevkli oluyor hem güçleri eşitlioz hemde ouylowz loncası olarak dağıtıyoruz
O kırmızılara gelip 3 kişi köyü dagıtan arkadaşlar oyunda tek basıma olucam gelin bide beni dağıtın ok ?
biz 3 kişi değil 2 kişiyidk 3 kişi olsaydık
orası mezarlık olurdu zaten yarısı oldu ama 
orası mezarlık olurdu zaten yarısı oldu ama 
biz 3 kişi değil 2 kişiyidk 3 kişi olsaydıkorası mezarlık olurdu zaten yarısı oldu ama
![]()
Dediğim gibi madem o kadar yüreklisiniz gelin benide yere serin

kırmızı kırallık ezzzo mavi krallık güçlü diyenlere sitem ediyorum mavi krallığın tek üstünlüğü 3 ws 1 gibi sayıca üstün rakamlarda ws yapmasıdır biz ormanda 2 ws 5 yapıyorus ve dayanamıyorlar ve ayrıca oyunda saygı hiç yok ben yan slotda kasılan maviye saygı duyar dalmam ama o bana durduk yere dalınca sinirlerim atıyor dalıyorum sonra küfür edio
burda kim güçlü(sadece ezikler küfür eder)buna siz karar verim bence biz kırmızılar olarak topluca mavi ülkeyi bassak asla dayanamazsınız
burda kim güçlü(sadece ezikler küfür eder)buna siz karar verim bence biz kırmızılar olarak topluca mavi ülkeyi bassak asla dayanamazsınız
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)