PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle

AlestaMT2 hamachi server

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takosa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

takosa

Level 4
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
TM Üye
Konular
107
Online süresi
3d 4h
Reaksiyon Skoru
11
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 12 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
138
MmoLira
467
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ARKADASLAR serveri daha yeni kurdum ve tam emek serveri olarak adlardirdim çünkü bu serverin Bir Farkı var Kendi Levelinizi Kendiniz Emek vererek Kasacak Ve itemlerinizi Kendiniz Dizeceksiniz ÖLE GMLere level bastirma olmicak .

çogu serverda bu olay var GM ler 99 lwl yapio skiller p fln eee bu adamin amaci kalmio tmm pvp serverin belki amaci oyundan zevk aldirmak ama amaçsiz bir insan nasil zevk alsinki bende bu düşüncemden yola çıkarak sizler için bir server açtim umarim beğenirsiz*

Server Hamachili*

Hamachi ağ için

AlestaMT2
AlestaMT2-2
AlestaMT2-3
AlestaMT2-4
AlestaMT2-5

Şifre ==> 123 'dür

Mc VE Üyelik:5.111.66.171

Siyah çelik gibi +80 kılıçlar fln silahçımızda satılmıyodur.

Droplari arkadaslar artan üyeye göre değiştirelecek onun için kesin bir drop yoktur ama yüksektir Efsun oranida yüksek eğer gerçekten oyundan zevk almak istiyorsaniz hepinizi bekliyorum

HERKESİ BEKLİYORUM.

YÖNETİM
[TL]Resti
[YTL]HoyratDarbe
[GM]Vonax
[GM]XxX

Teçrübeli gm alınır.
İLETİŞİM:Hamachi AĞINDA AlestaMT2'ye danışın.

SAKIN BU OYUNA GİRMEYİN DEDİKLERİ GİBİ DEGİL OYUNDA 61 forumda 99 efsun oranı yüksek diyor ama ne fayda cook hemde cook düşük oyun berbat inanmayan girsin görsün önerim budur !!!!

not : sucuklumt2 gelin beklerim orda lvl 99 ve efsun oranı yüksek !!!!!!!!
kraliyet zırhımız bile bulunmaktadır son silahlar var hepside +9 gelin bekleriz !!!!!!!!!!!!!!

brosmt2 gelin arkadaşlar 99 lvlim adim ''KRALBEY'' PM atabilirsiniz hemde orda efsun çok yüksek kraliyet zehir felan var partizan +9 dur 0 yanq dir heşey potlar 100 yanq dir mavi pot 200 yanq kirmizi da 100 yanq dir gelin 1 lwlde seyis sura diye birinden boynuzlu at alabilirsiz sizi bekleriz arkadaşlar + em verin :DDD

+ REp ve + m verin :D :D :D :D:S ::::):):):)

nasıl indircem kardeş ler lütfen söleyin nasıl kayıt oluyo bütün serverleri oynuyom biliyom bundan başka
lütfen ++++++++++ reppp

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri