PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Scar-Mt2 (Hamachili) EMEK SERVERİ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mus03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

mus03

Level 1
Üye
Konular
7
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 2 Ay 21 Gün
Başarım Puanı
57
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

öncelikle Turkmmo ailesine selamlar

ARKADASLAR serveri daha yeni kurdum ve tam emek serveri olarak adlardirdim çünkü bu serverin Bir Farkı var Kendi Levelinizi Kendiniz Emek vererek Kasacak Ve itemlerinizi Kendiniz Dizeceksiniz ÖLE GMLere level bastirma olmicak .;)

çogu serverda bu olay var GM ler 99 lwl yapio skiller p fln eee bu adamin amaci kalmio tmm pvp serverin belki amaci oyundan zevk aldirmak ama amaçsiz bir insan nasil zevk alsinki bende bu düşüncemden yola çıkarak sizler için bir server açtim umarim beğenirsiz

Server Hamachili

Hamachi ağ için

Scar-Mt2
Scar-Mt2_1
Scar-Mt2_2
Scar-Mt2_3
Scar-Mt2_4
Scar-Mt2_5

Şifre ==> 123 'dür
Üyelik sitesi :5.109.215.10

MC:5.109.215.100

Siyah çelik gibi +80 kılıçlar fln silahçımızda satilior :D

Droplari arkadaslar artan üyeye göre değiştirelecek onun için kesin bir drop yoktur ama yüksektir Efsun oranida yüksek eğer gerçekten oyundan zevk almak istiyorsaniz hepinizi bekliyorum

[TL]ScaRFeeL

üyelik link inle sw açık olsa gam yemicem bölemi emek yapacak user.böle sunuculukmu olurmuş

üyelik link inle sw açık olsa gam yemicem bölemi emek yapacak user.böle sunuculukmu olurmuş

üyelik alamiosan hamachide ulaş bana alirim beni eleştirecek kadar oyunu araştirmişliğin yok gel bak sw açık mı deilmi ..:ka24:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri