- Konular
- 107
- Online süresi
- 3d 4h
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 12 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 138
- MmoLira
- 467
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ARKADASLAR serveri daha yeni kurdum ve tam emek serveri olarak adlardirdim çünkü bu serverin Bir Farkı var Kendi Levelinizi Kendiniz Emek vererek Kasacak Ve itemlerinizi Kendiniz Dizeceksiniz ÖLE GMLere level bastirma olmicak .
çogu serverda bu olay var GM ler 99 lwl yapio skiller p fln eee bu adamin amaci kalmio tmm pvp serverin belki amaci oyundan zevk aldirmak ama amaçsiz bir insan nasil zevk alsinki bende bu düşüncemden yola çıkarak sizler için bir server açtim umarim beğenirsiz*
Server Hamachili*
Hamachi ağ için
AlestaMT2
AlestaMT2-2
AlestaMT2-3
AlestaMT2-4
AlestaMT2-5
Şifre ==> 123 'dür
Mc VE Üyelik:5.111.66.171
Siyah çelik gibi +80 kılıçlar fln silahçımızda satılmıyodur.
Droplari arkadaslar artan üyeye göre değiştirelecek onun için kesin bir drop yoktur ama yüksektir Efsun oranida yüksek eğer gerçekten oyundan zevk almak istiyorsaniz hepinizi bekliyorum
HERKESİ BEKLİYORUM.
YÖNETİM
[TL]Resti
[YTL]HoyratDarbe
[GM]Vonax
[GM]XxX
Teçrübeli gm alınır.
İLETİŞİM:Hamachi AĞINDA AlestaMT2'ye danışın.
çogu serverda bu olay var GM ler 99 lwl yapio skiller p fln eee bu adamin amaci kalmio tmm pvp serverin belki amaci oyundan zevk aldirmak ama amaçsiz bir insan nasil zevk alsinki bende bu düşüncemden yola çıkarak sizler için bir server açtim umarim beğenirsiz*
Server Hamachili*
Hamachi ağ için
AlestaMT2
AlestaMT2-2
AlestaMT2-3
AlestaMT2-4
AlestaMT2-5
Şifre ==> 123 'dür
Mc VE Üyelik:5.111.66.171
Siyah çelik gibi +80 kılıçlar fln silahçımızda satılmıyodur.
Droplari arkadaslar artan üyeye göre değiştirelecek onun için kesin bir drop yoktur ama yüksektir Efsun oranida yüksek eğer gerçekten oyundan zevk almak istiyorsaniz hepinizi bekliyorum
HERKESİ BEKLİYORUM.
YÖNETİM
[TL]Resti
[YTL]HoyratDarbe
[GM]Vonax
[GM]XxX
Teçrübeli gm alınır.
İLETİŞİM:Hamachi AĞINDA AlestaMT2'ye danışın.
- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 75
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
SAKIN BU OYUNA GİRMEYİN DEDİKLERİ GİBİ DEGİL OYUNDA 61 forumda 99 efsun oranı yüksek diyor ama ne fayda cook hemde cook düşük oyun berbat inanmayan girsin görsün önerim budur !!!!
not : sucuklumt2 gelin beklerim orda lvl 99 ve efsun oranı yüksek !!!!!!!!
kraliyet zırhımız bile bulunmaktadır son silahlar var hepside +9 gelin bekleriz !!!!!!!!!!!!!!
not : sucuklumt2 gelin beklerim orda lvl 99 ve efsun oranı yüksek !!!!!!!!
kraliyet zırhımız bile bulunmaktadır son silahlar var hepside +9 gelin bekleriz !!!!!!!!!!!!!!
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
brosmt2 gelin arkadaşlar 99 lvlim adim ''KRALBEY'' PM atabilirsiniz hemde orda efsun çok yüksek kraliyet zehir felan var partizan +9 dur 0 yanq dir heşey potlar 100 yanq dir mavi pot 200 yanq kirmizi da 100 yanq dir gelin 1 lwlde seyis sura diye birinden boynuzlu at alabilirsiz sizi bekleriz arkadaşlar + em verin
DD
DD- Katılım
- 26 Şub 2010
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
+ REp ve + m verin
:S :::

:S :::

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)