xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Savaşmak kötüdür :D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan y4b4n
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Final07 Bilmediğin kuralı yıkamazsında değilmi mantık dersi gördüysen bilmen gerek :D ben flood mlood nedir bilmiyordum. Şu an öğrendim bu 1.
2. side Onlar gibi örneğim ki Bir lonca dolusu kardeşim Tek kelimemle 70-80 kişi bayrak değiştiriyor. İş 500 post kasıp moderatör olmakda değil paşam . Yanlış kelimeler kullanıyorsun. dikkatli kelimeler seçersen sevinirim.
Seni Uyardım Ben Sadece. Olayı Büyüten Sensin bu 1.
Sen de , o 70 - 80 Arkadasında Burda Kural Dışı Bir şey Yaparsanız Uyarmak Mecburiyetindeyim bu 2.
Konu Altında Tartısma Bu da 3. .!

Son düzenleme:
Final07 Tartışma Emri vaki Laf söyLeyerek olur. Moderatör olup bunu öğrenemedi isen ben hiç öğretemem. Ben sana Güzel bir şekilde saygısızlık yapmamanı söyledim. Ve bana ünlem işareti yapma .

Yanılmıyor isem o gün bütün kadromuz yoktu orada.Böyle iyi savaşları çok yakında herkes hazır olduğunda,tekrarlamak dileğimle.Tebrik ederim RoyalFamily ailesini.

Herkez (hazır oldugunda) kısmında sana katılıyorum inş. saygı çerçevesi içinde geçen savaşlar olur ve kimse kimsenin kalbini kırmaz ve inş. o ortamda hırs yapan arkadaşlar olmaz sende relax ol biraz gergin gibisin :)

(ZaZuKeN)

Vay arkadaş bensiz savaş ha sorarım yıldıray abi sana :)
Loncamada saygılar ve sevgiler bir ekip olarak güzel işler yapacagımıza şüphem yok gerek kendi loncamızdaki gerek rakip(kardeş) loncalarda bulunan kaliteli playerlarla yapacagımız güzel savaşlarla oyunda çok eğlenecegimizi düşünüyorum kırmızılar düşmanımız deyildir yanlış lanse edilmesin arada öpüşürüz koklaşırız hal hatırda sorarız amaç eğlenmek ve güzel vakit geçirmek burdan size mesajım Savaşmayın Sevişin :D

(ZaZuKeN)

Son düzenleme:
Kaancım kırmızı bayrakda kimle dost olmaya çalıştıysam kazık yedim ondan sevmem bazılarını :D ama tanıdıkca da gerçekden dost olunacak kişilerde mevcut :D Ben dükkanı kapayatım yavaş yavaş paşam :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri