Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Ya anlamıyorum sen amma ön yargılısın ya şimdide nereye gelsin.Sunucu almak için heneyse allah sana akıl versin.
Senden Artarsa :m08:
Arkadaşlar,Bence Saçma Diyaloglara Girmeye Gerek Yok. Kim Kimin Arkadaşıdır, Sw için yapıyor yorum bilemiyorum.Ben konuyu başta kendim olmak üzere herkes yararlanabilsin diye açtım.Lütfen birilerinin yararlanmasını göz önüne alarak yorum atın.
Teşekkürler
Teşekkürler
Erciyes Bilişim'i Tanırım Kendisi Çok İyi Biridir ama Benim Sana Önerim Rüzgar Teknoloji 

Erciyes Bilişim'i Tanırım Kendisi Çok İyi Biridir ama Benim Sana Önerim Rüzgar Teknoloji![]()
Denedim.Gerek Olmadığını Düşünüyorum.Ama Genede Sağol

Kardeşim burdan sana söyliyim başkada yazmam. Gidersin felan felan firmadan alırsın ilk baş iyi gider, gelir 150 200 online lagdan geçemezsin ticketlerin cevaplanmaz.Benim başıma kaç kez geldi anlatamam amacım firma karalamak deil sadece ben aldım söylüyorum. Ben Akshosttan 1gb aldım 350 online 0 lag hiçbir sunucuda bunu yakalayamazsın inan bana 200 online dan sonra öyle bi lagla karşılaşırsınki gelen bütün userlerin kaçıp gider. Şimdi karar senindir. Kolay gelsin
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)