HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar ben bıktım artık bu olaylardan fiyatlar bi yükseli bi alcalio ne bileyim hata felan filan galiba bırakıcam ben MMoMT2 yi çok arkadaşlarim var ama napalim :/ exp drop articak dediniz fifi oldu
ne bileyim pek içime sinmedi neyse ilerki zamanlarda bakicaz :m15::m15::m15:
ne bileyim pek içime sinmedi neyse ilerki zamanlarda bakicaz :m15::m15::m15:bende senin gibi düşünüyorum bende bırakabilirim bırakırsam artık başka pvp oynamam tr oynarım orda charım var zaten...
Valla isteklerimiz fazla değil hata oluşumunda servera giremezek anlarız blli bir süre tabi açıklama yapıldığı takdirde ama sözlerinizi tutun dropları açın 1000 yapmasınızda bare 700 800 lere getirin
Bunlarin ne yapmaya ÇaliŞtiklari bellİ deĞİl havaya bunlar aÇilmaz birakacam bende sabrim taŞmak Üzere aĞzimi bozacam yoksa
Galiba bende bırakıcam o kadar güzel bir serverdiki ama çok hata yapıyorlar hep oyunda bir sorun çıkıyor sorunsuz 1 günümüz oldumu cevap %99 hayır dicek biliom.Biran önce admin açıklama yapmasını bekliorum ne zaman açılacak diye.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)