Arkadaşlar wolfteam'in yüklü olduğu klasörde böyle bir dosya var IP_KSG.dat diye.Şimdi bende tırstım ip falan die nedir bu arkadaşlar sizde var mı? Her oyuna girdiğimde oluşuyor bende her oluştuğunda siliyorum bu dosya nedir?
benim pek bir bilgim yok ama ip adresini öğrenmek için olabilir.Zaten eğer sen hile kullanmıyosan wolfteam dosyalarında bir değişiklik yapmadıysan sana zararı olmaz.
Haa eğer hile kullanıyosan özelliklede envanter hack kullanıyosan.Belkide bu dosya ip adresinden yakalanmana neden olacak bir dosya. Zaten ip adresini öğrenirlerse adresini bulup sana dava bile açabilirler
İlk başta dediğim gibi pek bir bilgim yok ama olabilecek en uç ihtimalleri yazdım.Yardımcı olabildiysem ne mutlu
Haa eğer hile kullanıyosan özelliklede envanter hack kullanıyosan.Belkide bu dosya ip adresinden yakalanmana neden olacak bir dosya. Zaten ip adresini öğrenirlerse adresini bulup sana dava bile açabilirler

İlk başta dediğim gibi pek bir bilgim yok ama olabilecek en uç ihtimalleri yazdım.Yardımcı olabildiysem ne mutlu

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)