- Konular
- 1,458
- Reaksiyon Skoru
- 774
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 250
- MmoLira
- -173
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Sunucu Adı : M2 - Best
Yaş Sınırlaması : Yok
İstediğiniz Günlük Online Süre : +8
Aradığınız Özellikler : İyi reklam yapsın, saygılı olsun, servere iyi user getirsin.
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : serhat-can-ozturk@windowslive.com
Diğer / Ek : Lütfen iyi reklam yapamayan üyeler eklemesin.Bir bakıma tanıtımcı arıyoruz, eğer iyi user gelirse AtakServer da verebiliriz + rütbe atlatabiliriz.
Yaş Sınırlaması : Yok
İstediğiniz Günlük Online Süre : +8
Aradığınız Özellikler : İyi reklam yapsın, saygılı olsun, servere iyi user getirsin.
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : serhat-can-ozturk@windowslive.com
Diğer / Ek : Lütfen iyi reklam yapamayan üyeler eklemesin.Bir bakıma tanıtımcı arıyoruz, eğer iyi user gelirse AtakServer da verebiliriz + rütbe atlatabiliriz.
- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 3 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Sunucu Adı : M2 - Best
Yaş Sınırlaması : 14
İstediğiniz Günlük Online Süre :Günlük 14 Saat Onlineyim Değişir
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : MSN Adressinizi Ekledim.
Diğer / Ek : İyi reklam yaparım,userlarla ilgilenmesini onları eğlendirmesini bilirim,ama araya mesafe koymasınıda bilirim,tarif ettiniz özellikler ben de var.Msn Adressinizi Ekledim Onaylarsanız Sevinirim İyi Oyunlar...
Yaş Sınırlaması : 14
İstediğiniz Günlük Online Süre :Günlük 14 Saat Onlineyim Değişir
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : MSN Adressinizi Ekledim.
Diğer / Ek : İyi reklam yaparım,userlarla ilgilenmesini onları eğlendirmesini bilirim,ama araya mesafe koymasınıda bilirim,tarif ettiniz özellikler ben de var.Msn Adressinizi Ekledim Onaylarsanız Sevinirim İyi Oyunlar...
Son düzenleme:
- Konular
- 2,077
- Online süresi
- 6h 1m
- Reaksiyon Skoru
- 2,992
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 386
- MmoLira
- -1,011
- DevLira
- 0
Yaş Sınırlaması : 16 
İstediğiniz Günlük Online Süre : +12 saat
Aradığınız Özellikler : İyi reklam yapsın, saygılı olsun, servere iyi user getirsin. [Tam Bn
]
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : Kill_For_You_Turkmmo@hot.
Diğer / Ek : Beni seçersen iyi olr :d

İstediğiniz Günlük Online Süre : +12 saat
Aradığınız Özellikler : İyi reklam yapsın, saygılı olsun, servere iyi user getirsin. [Tam Bn
] İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : Kill_For_You_Turkmmo@hot.
Diğer / Ek : Beni seçersen iyi olr :d
- Konular
- 11
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Yaş Sınırlaması : 17
İstediğiniz Günlük Online Süre : Net 16 saat
Aradığınız Özellikler : İyi reklam yaparım,Bir Çok kodu ezbere biliyorum sagılı birisiyim 1 tL'lik (100 userli serverde),2 [GM]lik tecrübem var Serverlarda yapabileceğim işler Event Npc Tamiri Drob ayarlamaları Edit satışı
letişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :ademirci3437@hot.
Nickim : [GM]aLpeReN
İstediğiniz Günlük Online Süre : Net 16 saat
Aradığınız Özellikler : İyi reklam yaparım,Bir Çok kodu ezbere biliyorum sagılı birisiyim 1 tL'lik (100 userli serverde),2 [GM]lik tecrübem var Serverlarda yapabileceğim işler Event Npc Tamiri Drob ayarlamaları Edit satışı
letişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :ademirci3437@hot.
Nickim : [GM]aLpeReN
- Konular
- 53
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
• Sunucu Adı : M2 - Best
• Yaş Sınırlaması : 16
• İstediğiniz Günlük Online Süre :Günlük 14 Saat Onlineyim Değişir
• Aradığınız Özellikler : İyi reklam yapsın, saygılı olsun, servere iyi user getirsin.
• İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : MSN Adressinizi Ekledim.
• Diğer / Ek : İyi reklam yaparım,userlarla ilgilenmesini onları eğlendirmesini bilirim,ama araya mesafe koymasınıda bilirim,tarif ettiniz özellikler ben de var.Msn Adressinizi Ekledim Onaylarsanız Sevinirim İyi Oyunlar...turkmmo
• Yaş Sınırlaması : 16
• İstediğiniz Günlük Online Süre :Günlük 14 Saat Onlineyim Değişir
• Aradığınız Özellikler : İyi reklam yapsın, saygılı olsun, servere iyi user getirsin.
• İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : MSN Adressinizi Ekledim.
• Diğer / Ek : İyi reklam yaparım,userlarla ilgilenmesini onları eğlendirmesini bilirim,ama araya mesafe koymasınıda bilirim,tarif ettiniz özellikler ben de var.Msn Adressinizi Ekledim Onaylarsanız Sevinirim İyi Oyunlar...turkmmo